LJUBAVNI IZAZOVI I VELIKA ISKUŠENJA… Ovih 5 horoskopskih znakova čeka TEŠKO LJETO

LJUBAVNI IZAZOVI I VELIKA ISKUŠENJA… Ovih 5 horoskopskih znakova čeka TEŠKO LJETO

22. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Ljeta bi trebala biti čarobna, zar ne? Ako ste ikada gledali tinejdžerski film, čitali Shakespeareov sonet, slušali pop pjesme ili jednostavno osjetili uzbuđenje završetka završnih ispita, znate da su ljeta romantizirana od početka vremena.

 

To je vrijeme ludih ljubavi, vrijeme trčanja po plaži u zalazak sunca, plesanje do 04:00 ujutro i otkrivanje nijansi sebe koje nikada nismo prije primijetili.

 

To je razlog zašto  ljeti bol teže pada nego u druga doba godine. S toliko radosnih očekivanja koja se kovitlaju u zraku, tugu  doživljavate kao najveće razočaranje, piše Mystical raven.

Stvarnost je da ljeta nisu uvijek najlakše vrijeme. Zapravo, ona mogu biti nevjerojatno jadna, a ovi znakovi zodijaka mogu očekivati teško ljeto: Ovan, Blizanci, Djevica, Škorpion i Jarac.

 

Ako ste rođeni u bilo kojem od ovih znakova, nemojte automatski misliti da je ljeto službeno propalo. Iako ovog ljeta možete osjetiti tamnije dane, neizbježno će postojati i oni svijetli. Dok doživljavamo teškoće, često previdimo svu ljepotu koja koegzistira s boli. Kasnije shvatimo koliko smo zaboravili sve to cijeniti.

 

 

Ovan

Mogli bi se osjećati frustrirano zbog sporog odvijanja stvari  

Vaš vladajući planet, Mars, bit će retrogradan od 26. lipnja do 27. kolovoza. Ovaj planet vam daje vaše prirodne sklonosti prema strasti, natjecateljskom duhu i agresiji. Kada se kreće unazad može vam biti teško otpustiti svoje frustracije. Retrogradni Mars uzrokuje usporavanje stvari.

 

Vaša urođena nestrpljivost ponekad može postati nepodnošljiva. Umjesto da se prepustite frustraciji, pokušajte se baviti sportom ili vježbom. Veselite se suncu koji ulazi u vašu petu kuću, kuću uzbuđenja i užitka kada započinje vladavina Lava 22. srpnja. Usprkos retrogradnom Marsu, ući ćete u razdoblje bezbrižne slobode i zabave.

 

 

 

Blizanci

Mogao bi vas savladati stres

Retrogradni Merkur traje od 26. srpnja do 19. kolovoza. Budući da je ovo vaš vladajući planet, taj ćete astrološki fenomen doživjeti teže od većine. Možda ćete se osjećati još nervoznije nego inače. Možete se susretati s preprekama, propustiti sastanke i reći pogrešnu stvar u pogrešno vrijeme.

 

 

Najbolji način da prebrodite to razdoblje je da planirate unaprijed i da dobro razmislite prije nego što počnete djelovati. Iako će vam retrogradni Merkur donijeti  poteškoće, osjetit ćete osvježenje kad Venera uđe 6. kolovoza u vašu petu kuću, kuću zabave i kreativnosti. To će vaš društveni život obogatiti zaigranošću i dobrom voljom.

 

 

 

Djevica

Možete proći kroz razdoblje velikog stresa

Vaš vladajući planet, Merkur, bit će retrogradan od 6. srpnja do 19. kolovoza. Iako će to većina  osjetiti, nikoga to ne dotiče toliko snažno koliko dotiče vas. Već ste nakupili puno nervozne energije, ali tijekom retrogradnog Merkura vaš unutarnji svijet može postati vrtlog kaosa.

 

 

Teško je raditi stvari kada ste u stresu, zato odvojite dovoljno vremena kada obavljate važne stvari i sve provjerite dva puta. Međutim, ljeto će i dalje imati i svijetlih trenutaka. Kada sunce uđe u vašu prvu kuću 23. kolovoza, imat ćete više snage, samopouzdanja i vitalnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2