Čeka nas JUL kakav astrolozi NE PAMTE: Jarac gazi sve pred sobom, Lavice uživaju, a OVAJ znak neka se spremi na POTPUNI KRAH!

Čeka nas JUL kakav astrolozi NE PAMTE: Jarac gazi sve pred sobom, Lavice uživaju, a OVAJ znak neka se spremi na POTPUNI KRAH!

25. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Kakav će jul biti, ako je verovati zvezdama? Uzbudljiv, dramatičan, pun preokreta za neke, dok će drugi stagnirati i uživati u mirnoj luci. Isto tako neki od znakova moraće da se pripreme na probbleme u ljubavi.

 

Sve u svemu, kao i uvek u životu, naoružajte se pozitivom i teško da će nešto krenuti po zlu…

 

OVAN

S obzirom da je Mars, planeta vašeg anđela čuvara, prešla u ambicioznog, odgovornog i disciplinovanog Jarca, daleko će vam lakše ići od ruke da grabite ka svojih snovima. Obično svoje želje i strasti ostvarujete spontano bez mnogo razmišljanja unapred, ali ćete ovog jula biti veoma organizovani, smeli i hrabri. Na krilima će vas nositi uverenje da ćete biti uspešniji nego ikada. A ako vam sada krene – napredak se nikada neće zaustaviti. Ako dobijete jasan plan u glavi, obavezno radite na tome da ga ostvarite.

 

 

BIK

Vreme je da sednete i odlučite šta želite da kreirate u svojoj karijeri. Znamo da cenite to kako se osećate pre svega iznuta i telesno, ali jul konačno donosi šansu da napravite promene tamo gde ste to dugo propuštali. Generalno, vi ste tip osobe koja ne voli promene i one ometaju vašu zonu komfora, ali kada jednom krenete da ih pravite, kao ludi ste. Izbacićete iz života sve što vas ograničava i sputava, pa vam to može doneti određen rasprave i neprijatnosti.

 

 

BLIZANCI

Jul je prilika da investirate sve svoje resurse u nešto u šta zaista verujete. Ipak, na planu intime neće sve ići kao loju – postojaće određena neslaganja i diskusije, naročito oko stvari u kojima nemate konkretan uticaj. Treba da budete iskreni i otvoreni, te spremni da sa bližnjima razgovarate o svemu. Ako želite da isterate stvari na čistac – ovo je šansa. Od 23. jula stižu vam jasne spoznaje o tome šta je potrebno da se osećate sigurnim i srećnim. Potražite podršku i društvo porodice, zanemarili ste ih.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4