STRELAC – mesečni horoskop za JUL! Očekuju vas burna ljubavna dešavanja…

STRELAC – mesečni horoskop za JUL! Očekuju vas burna ljubavna dešavanja…

26. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Strelac – mesečni horoskop za jul 2018.

strelac

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će u prvoj dekadi jula praviti izazovne aspekte. Očekuju vas nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi u saobraćaju 5. jula. Ako učestvujete u poslovnim pregovorima spremite se na to da će biti teški i neizvesni. Bez ustupaka nećete uspeti da dođete do željenog ishoda. Ishod će svakako biti manje isplativ nego što očekujete. 9. jula će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam doneti teškoće i u poslovima koji su povezani sa institucijama zatvorenog tipa, kao što su zdravstvene i administrativne ustanove.

 

 

Nailazićete i na razne intrige od strane vaših konkurenata ali i pojedinih kolega koji žele da vas preteknu i nekorentnim metodama se okorist ena vašu štetu. 10. jula Venera ulazi u znak Device i u vaše polje posla. Kako je Venera slaba u znaku Device, biće potrebno da se više trudite i da više pažnje pridajete detaljima, što nije vaša jača strana. 12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju finansija. Sukobi interesa dovešće do raskida jednog posla, što će vam naneti gubitke.

 

Stabilnije finansije će vam doneti trigon Venere sa Saturnom. Ostvarićete napredak u realizaciji jednog dugoročnog poslovnog projekta. U drugoj polovini jula vam je povoljan period za odlazak na godišnji odmor. Ako ne budete išli na odmor imaćete miran period bez značajnih dešavanja i bavićete se rutinskim aktivnostima. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno, što vas upozorava da nije povoljno vreme za odlazak na duga putovanja i za saradnju sa inostranim preduzećima. Opozicija Sunca sa Marsom 17. jula donosi vam teškoće u saobraćaju i nesuglasice u komunikaciji. Od 28. jula imaćete povoljan period za ostvarivanje poboljšanja na polju finansija. Uvećaćete saldo na računu do kraja meseca.

 

Nezaposleni Strelčevi će dobiti ponudu od poslodavca da se dokažu u probnom periodu. Najviše mogućnosti za dobijanje posla imaće u oblastima usluga.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi jula nailazićete na ozbiljnije nesuglasice sa voljenom osobom zbog opozicije koju će Merkur praviti sa Marsom. Ako planirate zajednički odlazak na odmor i putovanje, nećete se složiti oko destimacije ali i cene aranžmana. Važno je da budete spremni na kompromis. Tako ćete naći način da na kraju ipak otputujete i lepo se provedete.

 

Druga polovina jula vam donosi period opuštenosti kada ćete moći da više vremena provodite zajedno i da se zabavljate. Više ćete da da posećujete razne društvene događaje, idete zajedno u bioskop, na koncerte i na mesta gde možete zajedno da uživate. Merkur kreće retrogradno 26. jula, pa će biti potrebno da se potrudite da ispunite neispunjena obećanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2