VELIKI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – OVAN, BIK, BLIZANCI

VELIKI HOROSKOP po znakovima za JUL 2018. – OVAN, BIK, BLIZANCI

26. lipnja 2018. 0 By Admin 1

U srpnju imamo puno napetih astroloških aspekata, jer planete aktiviraju sve fiksne znakove; Uran u Biku, Venera (do 10. srpnja), Merkur, Sunce (od 23. srpnja) i Sjeverni Čvor u Lavu, Jupiter u Škorpionu, retrogradan Mars i Južni Čvor u Vodenjaku. U ovom tekstu otkrijte astro prognozu za Ovna, Bika i Blizance. Uskoro prognoze i za ostale znakove…

 

Uslijed ovakvog astrološkog sklopa možemo očekivati mogućnost manifestacije u dva smjera: s jedne strane mogli bi se suočiti s tvrdoglavosti, nefleksibilnosti i pretjeranom potrebom za sigurnosti, dok s druge strane postaje jasno da nam treba promjena. U kombinaciji, ova dva smjera mogu voditi u sukobe. Svatko bi mogao zasebno voditi svoju bitku, pa će svakodnevno dolaziti do sudaranja snage volje i ega. Ovo je slika događanja tijekom srpnja, općenito.

 

Puno je retrogradnih planeta: Mars, Saturn, Pluton, Jupiter (do 10. srpnja) i Merkur (do 26. srpnja). Zbog osjećaja da je sve stalo, da nema napretka ili dobre organizacije, može doći do frustracija. Stvari neće teći smjerom kojim želimo.

 

S druge strane, ovo je povoljan period za procjenu, preoblikovanja i reorganizaciju na privatnom i profesionalnom planu. Razmislite o odnosima s drugima u svom životu, bilo da se radi o prijateljskim, ljubavnim ili poslovnim vezama.

 

Kvadrat koji pravi Merkur, smješten u Lavu, s Uranom i Jupiterom i Merkur – Mars opozicija imaju snažan utjecaj kroz prvu dekadu srpnja 2018. godine. Može se činiti da ono što se govori i što se radi nema veze jedno s drugim, a vrlo lako može doći do agresivnih ispada u kojima se prelazi granica. Neki mogu biti nemarni, a drugi previše opterećeni. Sarkazam i razdražljivost će biti česta pojava, najčešće proizašli iz očajničke potrebe da se stekne veća sigurnost, bilo da se radi o novčanim ili emotivnim pitanjima.

 

Pregovori neće teći glatko. Prije bilo kakvog koraka naprijed morat će se vratiti korak, dva nazad i dobro sve razmotriti i promisliti o odlukama koje su bile donesene. Jeste li se zbog određenih odluka našli baš u ovakvoj situaciji? Ovo je vrijeme za analizu.

 

Na sreću, harmoničan aspekt kojeg pravi Sunce s Jupiterom i Neptunom (obje planete smještene su u vodenim znakovima), daje emotivnu stabilnost i jača intuiciju koja će biti potrebna za snalaženje u raznim neočekivanim preokretima događaja i sukobima. U svemu što radite budite strpljivi, pažljivi i uporni.

 

Na širem planu gnjev može doseći kritičnu točku 13. srpnja 2018. godine. Ekonomska i društvena nestabilnost i nesigurnost probudit će nemire, što će se odraziti na sve upravljačke sektore.

 

Jupiter kreće direktnim hodom kroz Škorpiona 10. srpnja 2018. godine. Venera ulazi u Djevicu i pravi harmoničan aspekt s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Osvrt na okolinu bit će brižniji, ali neće izostati kritike. Više ćemo analizirati, kako i koliko zarađujemo, koliko se trudimo i koliko trošimo, kakve odnose u životu imamo s drugima. Ta potreba za preciznom analizom katkad može dovesti u krizne situacije kada se radi o novcu i odnosima s drugima, može ograničiti našu kreativnost i donijeti jake dvojbe. Ali, ako djelujemo pošteno i iskreno, drugi dio srpnja 2018. godine može donijeti puno zadovoljstva.

 

Nakon 23. srpnja 2018. godine Sunce je u Lavu, u napetim aspektima s Uranom i Marsom, pa možemo očekivati puno frustracije. Pomrčina Mjeseca 27. srpnja 2018. godine može donijeti zbrku i krizu i na osobnom i na kolektivnom planu. Razotkrivene tajne mogu biti veliko iznenađenje. Neočekivanih promjena može biti i kroz novčane dogovore i pitanja sa značajnim utjecajem okoline ili na okolinu. Unatoč poteškoćama i stresu, dobra stvar je ta da ćemo razotkriti istinu i što imamo priliku stati i razmotriti sve do sada, što će nam pomoći da razradimo bolje planove i strategije za budućnost.

 

Nemojmo zaboraviti da je Merkur retrogradan u Lavu, od 23. srpnja do 20. kolovoza. Strastveno i često pretjerano dramatično izražavanje izazvat će slične reakcije. Želja da se drugima nametne vlastito mišljenje može biti dosta snažna. U verbalnom izražavanju čak može biti agresivnosti. S druge strane, ovo je prilika da se aktivira više kreativnosti i da se pokrenu zaboravljeni individualni projekti. U ovom periodu pazite što potpisujete, kako se izražavate i razgovarate s voljenom osobom i djecom.

 

 

OVAN

Ljubav i veze

Kuću ljubavi Ovna planete dobro aktiviraju tijekom srpnja 2018. godine i zato vam ne može biti dosadno. Venera, planeta koja vlada vezama Ovna je u toj kući do 10. srpnja, zajedno sa Merkurom. U kuću ljubavi Ovna 23. srpnja 2018. godine ulazi Sunce. U prvoj dekadi srpnja može doći do nesporazuma i svađa oko pitanja vjernosti, intimnosti i pažnje. Skloni ste uočljivom flertovanju i to sa svima, bilo da ste u vezi, u braku ili slobodni. Trebali bi biti pažljiviji i misliti na osjećaje i potrebe voljene osobe. U suprotnom ćete dobiti isto zauzvrat. Mars, vladar Ovna, je i dalje retrogradan u kući prijateljstva i društva, što govori o aktivnom društvenom životu. Ali, govori i o zabunama između prijateljstva i ljubavi, zbog slanja signala koji se mogu krivo protumačiti. Više pažnje obratite na način na koji se izražavate, posebno nakon 26. srpnja 2018. godine, kada Merkur kreće retrogradno.

 

 

Posao i novac

Što se tiče novca, puno toga može se dogoditi, i ne sve tako dobrog ako ne obratite pažnju na što trošite i koliko trošite, posebno kada se radi o zabavi. Iskoristite dobre prilike koje donosi Venera, vladar novca i privatnih sredstava Ovna, svojim prolaskom kroz vašu kuću posla 10. srpnja. Vrijeme je da se posvetite poslu, iako ćete se često dosađivati ili bi radije flertovali. Upornost i koncentracija na detalje mogu vas polako, ali sigurno dovesti do povećanja zarade. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja 2018. godine kroz 8. kuću Ovna, a to je kuća novca koji dijelite s drugima ili tuđeg novca, ali i naslijeđa. Novčano, neke blokade se mogu riješiti, ponovno možete pregovarati o otplati dugova ili razjasniti u potpunosti zajedničke investicije. Budite suzdržani, posebno kada vam dođe želja za kupovinom. U drugoj polovici srpnja Venera formira harmoničan aspekt s Uranom, smještenim u kući novca Ovna, te sa Saturnom i Plutonom, planetima koje prolaze kroz vašu kuću karijere. Zbog toga što su Pluton i Mars retrogradni, neće sve baš teći onako kako očekujete. Unatoč tome, možete poboljšati odnose na poslu, razriješiti sukobe i nesporazume. Gledajući iz nekog drugog kuta, ako tražite posao, možda je najbolje da se javite prethodnom poslodavcu. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, kreće retrogradno 26. srpnja i potiče vas da sagledate dublje na koji način i kako razgovarate s osobama u radnom okruženju, ali i na koji način koristite svoje vještine i ističete svoju individualnost.

 

 

Zdravlje i moral

Sve do 23. srpnja 2018. godine mogli bi prolaziti kroz vrlo osjetljive trenutke ili biti introvertni. Slušajte što vam osjećaji govore i izbjegavajte razdraženost i depresivnost. Mars, vladar Ovna, i dalje je retrogradan. Pazite na koji način raspolažete svojom energijom. Merkur, vladar kuće zdravlje Ovna, 26. srpnja kreće retrogradno. Razmislite o načinu života i smanjite neprospavane noći. Budite u svemu umjereni! Vrijeme je da krenete sa zdravijim životom.

 

 

Savjet

Budite strpljiviji i nemojte izigravati žrtvu u ljubavnom životu! Nemojte pretjerati s trošenjem novca na zabavu!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3