Pun mesec u Jarcu donosi PROMENE IZ KORENA: Škorpije, saznaćete informaciju koja MENJA SVE, Jarčevi će biti RAZOTKRIVENI, i to SRAMNO

Pun mesec u Jarcu donosi PROMENE IZ KORENA: Škorpije, saznaćete informaciju koja MENJA SVE, Jarčevi će biti RAZOTKRIVENI, i to SRAMNO

28. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Danas, 28. juna, počinje pun mesec u Jarcu, i to donosi velike promene za svaki znak. Evo šta to znači za vaš znak.

horoskop
HOROSKOPFOTO: PROFIMEDIA

Jarac je uporan, pouzdan i po pravilu uspešan. Vrlo je teško izbaciti ga iz ravnoteže. Ovaj puni mesec će sve znakove prosto obasuti sve znakove snažnom voljom i odlučnošću.

 

 

OVAN

Ovog meseca svu svoju napetost i bes moći ćete da kanališete u napredak u karijeri. Na polju posla čeka vas radikalan zaokret, a ono što morate da uradite je da se zauzmete za sebe pred nadređenima.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Karijera, reputacija, odgovornosti, roditeljstvo, nadređeni.

 

 

 

BIK

Ovog punog meseca očekuje vas zaokret u životnoj filozofiji. Moguće je da će se vaša vera i optimizam naći na iskušenju iz koga ćete izaći sa radikalno promenjenim pogledima na svet oko sebe. Uz to, ukoliko imate neke pravne probleme i procese, ovog meseca će se sve ubrzano odvijati, i to u vašu korist.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Putovanja, nauka, filozofija, religija, selidba u inostranstvo, sudski procesi.

 

 

 

BLIZANCI

Javiće vam se problemi ukoliko ste u nekom vidu poslovnog ili novčanog partnerstva i sad je prilika da sednete i sa partnerom rešite sve sitne probleme koje zanemarujete. Na kocki će vam biti svi prihodi. Pored toga, imaćete probleme i sa prijateljima. Sve u svemu, ovaj period će iskušavati vašu veru u ljude.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Zajedničke finansije, zajmovi, porezi, sponzorstva, osiguranja, poslovna i privatna partnerstva.

 

 

 

RAK

Ovaj puni mesec baciće novu svetlost na vaše veze sa ljudima. Da li iz svojih odnosa od drugih ljudi dobijate ono što vam treba i ono što zaslužujete? Da li ste vi ti koji održavaju tu vezu u životu? Da li vam drugi vraćaju toliko koliko ulažete? Nešto će morati da se menja u vašim odnosima, ali i u karijeri. Pripazite za promenu na sebe i preuzmite odgovornost za sebe.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Brak, međuljudski odnosi, poslovni odnosi, neprijatelji, konkurencija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3