ŠKORPIJA – mesečni horoskop za JUL! Veliki preokreti u ljubavi….

ŠKORPIJA – mesečni horoskop za JUL! Veliki preokreti u ljubavi….

28. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Škorpija – mesečni horoskop za jul 2018.

skorpija

Posao:

Dragi Škorpioni,
U prvoj dekadi meseca. 5. jula, Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku. Ukoliko ste planirali odlazak na godišnji odmor, ovo vam je vrlo povoljan period jer vam je ujedno povoljan dan za putovanje na duže relacije. Ako ne planirate odmor, imaćete uspeha u poslovanju sa inostranim preduzećima, kao i ako se bavite trgovinom robom iz uvoza. Uspeh vas očekuje i ako se nalazite na rukovodećem položaju i u poslovima koji su povezani sa finansijama, putovanjima, trgovinom na veliko i obrazovanjem. Merkur koji prolazi kroz vaše polje posla praviće opoziciju sa Marsom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa nadređenima jer se nećete slagati sa njihovim zahtevima.

 

Budite otvoreni na nalaženje kompromisa. Sunce će praviti trigon sa Neptunom 8. jula, što će pojačati vašu kreativnost i doneće vam priznanja za jedan vaš projekat, a to može da vam donese i finansijsku podršku. Napredak vas očekuje i ako se bavite oblastima zabave i ugostiteljstva. Pripazite na troškove i bolje se organizujte na polju novca.

 

U drugoj dekadi jula Jupiter će krenuti direktno, pa ćete dobiti više motivacije i bićete efikasniji u ostvarivanju planiranog. 12. jula će Sunce praviti opoziciju sa Plutonom, što će otežati poslovne pregovore. Budite spremni na ustupke drugoj strani. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima saobraćaja, trgovine i u razmeni informacija. 22. jula će Venera praviti sekstil sa Jupiterom. Srećne okolnosti će vam doneti finansjske dobitke.

 

To će vam pomoći da nadoknadite veće izdatke koje ste imali u prethodnom periodu. Sunce će ući u znak Lava i vaše polje posla odakle će praviti kvadrat sa Uranom i opoziciju sa Marsom u trećoj dekadi jula. Ovo nije pogodno vreme za započinjanje novih poslovnih projekata.

 

Nezaposleni Škorpioni će imati više uspeha u nalaženju privremenih i honorarnih poslova nego što će uspeti da dobiju stalno zaposlenje.

 

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini jula bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj što će vas zbližiti i učvrstiti vašu vezu sa voljenom osobom. Više vremena ćete moći da izdvojite za društveni život. Posećivaćete zajedničke prijatelje, izlazićete na društvene događaje, priredbe, koncerte i slično. To će vam omogućiti da upoznate nove i zanimljive ljude.

 

U drugoj polovini jula Venera će praviti sekstil sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku, što će vas činiti velikodušnim i punim podrške tamo gde to bude zatrebalo vašem partneru. Budite pažljivi kada se radi o zabavi i izlascima sa prijateljima jer bi neke sitne laži i skrivanja istine mogle da dovedu do nesuglasica, zbog kvadrata Venere sa Neptunom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2