DEVICA – mesečni horoskop za JUL! Na sedmom nebu….

DEVICA – mesečni horoskop za JUL! Na sedmom nebu….

29. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Devica – mesečni horoskop za jul 2018.

devica

Posao:

Drage Device,
U prvoj dekadi jula nailazićete na nesuglasice u odnosima sa kolegama na poslu. Merkur će 5. jula praviti opoziciju sa Marsom, što će izazivati napetosti u odnosima sa nadređenima, a potrebno je i da se čuvate nedobronamernih osoba koje će pokušati da izvuku korist za sebe na vašu štetu. Neko može manipulacijama pokušati da se nađe na vašem položaju, tako što će intrigama nastojati da uzurpira vaš autoritet i pouzdanost. 9. jula Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće kvadrat sa Jupiterom što ukazuje na teškoće u poslovnim pregovorima, posebno onima koje ćete voditi diskretno.

 

Najviše problema će vam predstavljati dogovor u vezi finansija i raspodele predviđene zarade. 10. jula Venera ulazi u vaš znak, gde je slaba, što će od vas zahtevati da više pažnje posvestite ličnom nastupu i poslovnim odnosima. 12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom. Izbegavajte rizične poslove. Moguć je raskid jedne saradnje. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnije poslovanje i uspeh u oblastima zabave, dizajna, arhitekture i građevinarstva.

 

Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 22. jula, a kako Venera vlada vašim poljem novca, ovo vam može doneti priliku za veće dobitke. Imaćete uspeha u pregovorima oko novog projekta, a dobici će vam dolaziti i kroz uspešne poteze u oblastima komunikacija, saobraćaja, putovanja i kroz berzu i investicione fondove.

 

Na teškoće sa novcem nailazićete 24. jula zbog kvadrata Venere sa Neptunom. Sa jednim poslovnim partnerom imaćete nejasnoće vezano za finansijski deo posla, a u slučaju da dođe do raskida saradnje, bićete na gubitku. Merkur će krenuti retrogradno 26. jula u vašem polju tajni, pa je važno da pazite da konkurencija ne sazna vaše poslovne tajne. Finansijsko poboljšanje očekuje vas 28. jula.

 

Nezaposlene Device biće u mogućnosti da nađu posao koji će im doneti dobru zaradu i kojim će biti zadovoljne. Najviše šansi će imati u sektoru finansija i administracije.

 

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će 10. jula ući u vaš znak što će vas podstaći da više vremena posvetite traganju za nalaženjem novih zajedničkih interesovanja. Potrebno vam je nešto čime ćete osvežiti vašu emotivnu vezu. Uspećete da zainteresujete partnera za nove zajedničke ciljeve zahvaljujući trigonu Venere sa Uranom. Pružiće vam se neočekivana prilika za zajedničko putovanje.

 

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što će uneti više stabilnosti u vašu emotivnu vezu. Imaćete više mogućnosti za zabavu i lepe zajedničke trenutke uz voljenu osobu. Izbegavajte tajne i nekorektnost prema partneru. 24. jula će Venera praviti opoziciju sa Neptunom, što može dovesti do ozbiljnijih nesporazuma. To možete rešiti pristankom na kompromis.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2