Muškarac u OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU je ŠARMER SVETSKE KLASE i strastven do bola, ali i VEOMA OPASAN za ŽENE!

Muškarac u OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU je ŠARMER SVETSKE KLASE i strastven do bola, ali i VEOMA OPASAN za ŽENE!

29. Juna 2018. Off By Admin 1

Gravitirate li ka osobama u ovom znaku iz nekog neobjašnjivog razloga? Da li je vaš partner, koji je pripadnik ovog znaka, uzrok zbunjenosti i nesigurnosti zbog svog konstantno čudnog ponašanja, jer je strastven jedne minute, a već iduće je naizgled potpuno nezainteresovan?

Muškarci Škorpije imaju niz dobrih osobina, ali...
MUŠKARCI ŠKORPIJE IMAJU NIZ DOBRIH OSOBINA, ALI…FOTO: PROFIMEDIA

Ako ste odgovorili potvrdno na ta pitanja, onda znamo o kome se najverovatnije radi. Reč je o muškarcu Škorpiji. Ovo su njegove karakteristike, ali i saveti i upozorenja za vas, dame, ukoliko pored sebe imate muškarca u ovom čudnovatom znaku.

 

 

Pozitivne osobine

Odan

Superfokusiran

Strastven

Velika pasija

Radoznao i interesantan

Kompetitivan

Empatičan

 

 

Negativne osobine

Emotivno hladan

Opsesivan

Tajnovit i misteriozan

Sklon manipulisanju i lako se vređa

Preterano osjetljiv

Fokusiran najviše na sebe

Nedostupan

 

 

Strastven i intenzivan

To je zapravo dvostruki mač. Kada su u vezi, pogotovo na početku, druga osoba će doživeti naš jedinstveni, strastveni, laserski fokus. Kada postanemo intimni, naš partner će iskusiti ljubav kakvu nikada pre nije doživeo. Naša energija je privlačna i neodoljiva.

Astro_20180225_zena_blic_safe

Odan i intuitivan

Muškarci Škorpije su lojalni. Uz pravu partnerku, oni postaju i veoma intuitivni i empatični.  Ako treba, preći će preko vatre kada vole, ali su isto tako teški na rečima i neće vam uvek priznati svoje emocije.

 

 

Radoznao, vodi se logikom i superfokusiran

Škorpije su znatiželjne i logične, što može da bude i pozitivna i negativna stvar. Imaju jedinstvenu sposobnost da razlože i shvate određeni problem ili dilemu. Njihova logična priroda uvek traži odgovore na pitanje “Zašto”, i to znači da ih često zanima uzrok vašeg ponašanja ili postupaka. S druge strane, to može da bude i iritanto, kao i njihova superfokusiranost na neke stvari, jer se ponekada graniči sa opsednutošću. Njihov jedini alat za uklanjanje određene opsesije je da pronađu novu.

 

 

Empatičan

Škorpije su izrazito empatične, često mogu da osete šta se događa sa njihovim partnerom, čak i kada su udaljeni. Njihova logična priroda ih s vremena na vreme ometa u ovoj osobini, jer su skloni da preterano racionalizuju.

Upozorenje: Važno je da znate – kada su na mirnom mestu i u blizini partnera, oni su u mogućnosti da “čitaju” vaše emocije s jezivom tačnošću. Nije potrebno da govorite u njihovom prisustvu, jer oni tačno znaju šta se događa unutar vas.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3