Otvorite SRCE- STIŽU NOVE LJUBAVI! Evo šta SVAKO treba da URADI dok vlada MERKUR U LAVU!

Otvorite SRCE- STIŽU NOVE LJUBAVI! Evo šta SVAKO treba da URADI dok vlada MERKUR U LAVU!

10. Jula 2018. Off By Dajana

Merkur će biti retrogradan od 26. jula do 19. avgusta. Ovo će biti drugi put u 2018. godini da se Merkur kreće “unazad”, a isto nas očekuje opet od 17. novembra do 7. decembra 2018. godine. Šta treba znati i imati na umu kada se Merkur kreće unazad?

 

Sve što niste rešili i ostavili ste za neke druge dane, sada će vam dati signal da su ti dani došli. Za laike, malo pojašnjenje – Merkur se ne kreće zaista unazad. To je samo iluzija “naopakog” kretanja, jer se Zemlja od Merkura rotira drugačijim tempom. Ta energija zaista utiče na nas i obično mnoge stvari krenu po “zlu”.

 

Kako je Merkur vladalac komunikacije, saobraćaja, papira, tehnike, kupovine, prodaje, učenja, obrazovanja, itd. najviše će se osetiti u komunikaciji sa drugim ljudima i ostalim navedenim sferama. Zbunjivaće nas, praviti problem u komunikaciji, stvarati nesporazume, haos u mislima, rečima, govoru.

 

U vreme retrogradnog Merkura planovi se menjaju, putovanja odlažu, tehnika kvari, vreba opasnost u saobraćaju, gužve u pošti, greške na papirima, problematični ugovori, kašnjenja, zaboravljanja, nerazumevanje… Više puta proverite i pročitajte sve što potpisujete. Ako baš ne morate, ne započinjite ništa novo. Nigde ne žurite! Dobro obratite pažnju na sms poruke, mejlove, fb komunikaciju, viber i ostalo, da poruka ne bi otišla u “pogrešne ruke”. Snimite bitna dokumenta na sigurnom mestu, jer su moguća kvarenja kompjutera i ostalih sredstava komunikacije.

 

Nije poželjno u ovom periodu kupovati mobilne telefone i ostalu tehniku, kao ni automobile, jer će se ispostaviti da nešto sa istim nije u redu. Čuvajte lične stvari, jer su moguća gubljenja ključeva, telefona, novčanika, dokumenata. Ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, svaku informaciju proverite više puta, ne vjerujte u sve što vam se kaže.

 

Sve što je dugo odlagano, sada je pravo vreme da se reši. Uz retrogradnog Marsa u znaku Vodolije, u ovom periodu ćete opet stupiti u kontakt sa ljudima iz prošlosti, pa će sve nedorečeno doći na red. Oni na koje ovaj tranzit neće mnogo uticati su oni koji su rođeni sa retrogradnim Merkurom (koji u svojoj natalnoj karti imaju ovu postavku). Oni sa izvrnutim umom žive ceo život. Šalu na stranu, neko od njih će započeti novi posao ili krenuti na put.

 

Ne zaboravimo da je ovo Merkur u Lavu koji traži aplauze i pažnju. Ko visoko leti, nisko pada, a posebno onaj ko nije dorastao visinama. Ne precenjujte svoje mogućnosti, jer biste se mogli sunovratiti. Ipak, uspeh će doživeti svi oni koji su mnogo vremena i truda uložili u nešto što konačno prezentuju javnosti. Dobiće gromoglasan aplauz.

 

 

Izvor: Astro portal

Stranice: 1 2