Samo 1 “stvar”- OVO je ono što svaki znak Zodijaka čini potpuno ŽIVIM I SRETNIM!

Samo 1 “stvar”- OVO je ono što svaki znak Zodijaka čini potpuno ŽIVIM I SRETNIM!

10. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga: Ljepota

Kao prava djeca Afrodite – Venere, sve što im treba je ljepota. Žive i žeđaju za ljepotom, ljubavlju i pažnjom. Kad se radi o ljepoti tu se radi ipak o skladu i ravnoteži. Prava Vaga žeđa za svim tim osobinama.

Svaka Vaga želi živjeti u skladu s ljudima i prirodom oko nje. Važno je da uči izražavati ljepotu kroz umjetnost ili neku vrstu zanata. Čak i od djetinjstva, sve Vage trebaju tražiti mirno mjesto bez drama kako bi se mogle izraziti.

Jeste li i vi Vaga? Pronađite umjetnost koja vas čini sretnim i počnite vježbati. Pjevajte, plešite, bojite, pišite … izražavajte se. To će vas učiniti istinski sretnim. Pronađite načine za stvaranje ljepote!

 

 

Škorpion: Moć

S obzirom na činjenicu da Škorpionom vlada Ares – Mars (planet Rata i borbe) zajedno s Plutonom – Hadom (planet moći i transformacije), svi koji su rođeni pod ovim utjecajem imaju životne probleme s moći. Dopustite mi da objasnim.

Škorpion se zna nositi s teškoćama u svom životu. Može podnijeti gotovo sve. Od djetinjstva, on traži stvar koja će mu dati dovoljno snage. Snagu uzima kroz iskustva, novac, magiju ili na neki sličan način.

Dok se razvija, razumije da prava moć uvijek dolazi iznutra. To je razlog zašto se smatra jednim od mudrijih znakova zodijaka. On shvaća da treba ovisiti samo o sebi, da je to pravi izvor moći. Nakon što se osjeti sigurno, on je doista sretan.

 

 

Strijelac: Nada

Njegova prava moć dolazi od Jupitera, planeta mogućnosti, rasta i širenja. Nema mjesta za sitničavost ili za zatvoren um. Pravi Strijelac uvijek cilja sve više i više. Njegov vodič je nada.

Nijedan Strijelac ne može biti sretan ako izgubi optimizam. Zato trebaju pronaći ljude oko sebe koji njeguju njihove snove, ali ih i ponekad nježno prizemljuju samo kako bi izbjegli neuspjeh i razočaranja.

Njihova mudra priroda u konačnici će pronaći način za postizanje njihovih cjeloživotnih snova i učiniti ih istinitim, ali još uvijek trebaju nadu i dobre vibracije da bi postali sretni. Tako će ući u stanje stalnog blaženstva.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4