ANĐELI IMAJU VAŽNU PORUKU ZA TEBE! Koji anđeo tebe NAJVIŠE privlači?

ANĐELI IMAJU VAŽNU PORUKU ZA TEBE! Koji anđeo tebe NAJVIŠE privlači?

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Anđeo # 4

 

Vaši anđeli su vidjeli da se borite s ovisnošću. To bi moglo biti u bilo kakvom obliku; droga, alkohol, hrana, cigarete, gomilanje stvari, opsesivno – kompulzivna ponašanja, kontroliranje, drame itd. Vaši anđeli rade iza scene kako bi vam pomogli da se oslobodite tih stvari. Polako ste prošli mjesec izgubili žudnju za tom ovisnošću.

 

Vaši anđeli su ostavili pozitivne afirmacije kao znakove kako bi vas odvratili od želje. Vaši anđeli pomažu vam da zamijenite lošu, štetnu naviku s pozitivnom, zdravom. Sada ste optimistični i vidite svoju novu suptilnu stvarnost. Mislite za sebe – kako je ovo bilo lako! Zašto mi je trebalo tako dugo? Vaši anđeli imaju način na koji izvode čuda u vašem životu. I koriste sve potrebne načine kako bi vam pomogli na pravom putu i putovanju.

 

Vaši anđeli su povećali vašu vibracijsku frekvenciju. Sada i sami vidite – kada negativne misli uđu u vaš um, odmah ih zamijenite pozitivnim. Vaši anđeli žele da znate, oni su na vašoj strani na svakom koraku na vašem putu. Jednostavno ih pozovite u bilo koje doba slabosti i pružit će vam snagu potrebnu za nastavak.

 

Vaši anđeli su toliko ponosni na vas i radosni su što vam pomažu na stepenicama vaše novopečene slobode i života! Žele da znate da ćete biti nagrađeni za sve svoje napore. Ovaj oblik obilja može vam doći u bilo kojem obliku. Ostanite otvoreni za obilje Svemira i ono će vam lako pritjecati. Zapamtite, to zaslužujete!

 

 

Stranice: 1 2 3