DNEVNI HOROSKOP za 12. jul: Bik prati osećaje, Blizance čeka teška odluka, Strelac neodlučan, Ribe očekuje iskušenje..

DNEVNI HOROSKOP za 12. jul: Bik prati osećaje, Blizance čeka teška odluka, Strelac neodlučan, Ribe očekuje iskušenje..

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Danas biste se mogli nešto snebivati, ustručavati, a da niste sigurni zašto. Taman kada vam sve postane jasno, pojavi se nešto sasvim novo sa potpuno drugačijom perspektivom. Moglo bi vam biti teško danas da se odlučite za nešto i držite se toga. Imajte na umu da svi vaši talenti i sve vaše vrline moraju zajedno delovati kao celina. To je uostalom jedan od vaših mnogobrojnih talenata.

LAV

Danas čuvajte svoja leđa! Postoji jasna pretnja vama iza leđa, na koju morate obratiti pažnju. Srećom, emocije su vam stabilnije nego inače i dosta dobro ste povezani sa svojim unurašnjim osećajima. Neće vam biti teško niti ćete imati problema da se nosite sa takvom pretnjom. Neko bi mogao da vam traži savet.

DEVICA

Danas biste mogli biti malo konfuzni. Može vam biti teško da se koncentrišete na jednu stvar. Vaša pažnja će leteti sa jedne stvari na drugu. Nema tu ništa loše, ne brinite. Postoji velika verovatnoća da danas sagledate sve strane neke situacije. Imaćete jaču percepciju i biti svesniji situacije. Iskoristite ovu priliku da se stavite u nečiju poziciju, kako biste znali kako da postupate sa tom osobom ubuduće.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4