Kuda te VODI PUT koji si odabrao u životu?! Izaberi jedan sa SLIKE i saznaj kakva ti je SUDBINA ZAPISANA

Kuda te VODI PUT koji si odabrao u životu?! Izaberi jedan sa SLIKE i saznaj kakva ti je SUDBINA ZAPISANA

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Život je put kojim moramo proći. Taj je put rijetko autocesta. Život je pun izazova i, zapravo, tako i treba biti kako bi izvukao ono najbolje od nas.

Sjetite se izbora Herakla: Kad je heroj stajao ispred dva puta, dvije ženske figure, nimfe, Užitak i razborita Vrlina ponudile su mu dva načina. Prva mu je ponudila lagodan život pun užitaka. Vrlina mu je ponudila težak, ali slavan život. Heraklo je bio dovoljno mudar i vidio je da prvi put vodi do propasti, dok će na kraju drugog ubirati plodove svog truda.

 

Što je onda vaš izbor? Odaberite stazu s gore navedene slike i pogledajte kamo vodi put koji ste odabrali u životu!

 

 

1. Put Drugog svijeta

Imate osjećaj da ne pripadate ovom svijetu. Čak i od djetinjstva volite gledati svijetlo noćno nebo i pitate se gdje je vaš pravi dom, piše Magical recipes online. Tražite drugu stvarnost.

Znanstvena fantastika, mitologija i gotička romantika su vaša omiljena tematika. Imate mogućnost napraviti nešto posve novo, čak i ako će to biti izazov za ostale pokraj vas.

 

 

2. Put vila

Vaš put je put osjetljivost, ljubaznosti i iskrene empatije. Vaši snovi, vaše vizije, strasti i vaše želje čine da se osjećate kao vila u ovom okrutnom svijetu. Iako ste doživjeli mnoga razočarenja i izuzetno ste ranjivi, još uvijek osjećate da će neko vilinsko biće promijeniti ishod.

Vjerujete u moć Dobrote. Romantika je dio vas. Volite poeziju, klasičnu glazbu i jazz i uživate u ljepoti svakog oblika.

 

 

3. Put probuđenih

Ovo je put Duhovnosti. Sunce se diže, a noć će opet iza toga doći. Međutim, znate da će sunce ponovno izaći. Vaši mrtvi preci vode vas i vi ćete dobiti puno pomoći kroz snove i vizije. Emocija je važnija od Logike.

Čitali ste knjige velikih učitelja koji su naučili kako možemo nadmašiti našu prirodu i želite se suočiti sa strahom od smrti. Volite neobičnu glazbu i uživate u apstraktnoj umjetnosti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2