Kuda te VODI PUT koji si odabrao u životu?! Izaberi jedan sa SLIKE i saznaj kakva ti je SUDBINA ZAPISANA

Kuda te VODI PUT koji si odabrao u životu?! Izaberi jedan sa SLIKE i saznaj kakva ti je SUDBINA ZAPISANA

11. srpnja 2018. 0 By Admin 1

 

4. Put Mistika

Ovo je Put starih načina. Labirint je put onih koji traže istinsko prosvjetljenje, koji uvijek traže istinu svijeta. Simbol alkemičara i okultnih škola – labirint pokazuje putovanje duše prema čarobnim područjima.

Zainteresirani ste za čarobnjaštvo i antičke religije. Simboli i rituali važni su vam. Volite staru tradicionalnu glazbu i volite drevna učenja.

 

 

5. Put intuitivnih

Život nema granica za vas. Čini se da vas intuicija vodi u vašem životu. Baš kao i put u vodi, čini se da prkosite gravitaciji. Vjera je vaše oružje i iako vas mnogi vaši prijatelji odgovaraju od toga da nastavite tim putem, znate da ste napravili pravi izbor.

Vi uvijek nalazite rješenje kada ga nitko drugi ne može pronaći. Volite putovati, čitati moderne romane i imate zanimljivu i uspješnu karijeru.

 

 

6. Put Majke Prirode

Vi razumijete više nego itko da smo dio ovog svijeta. Uvijek ste bili bliski elementima prirode i nekako se osjećate povezano s kraljevstvom životinja. Štoviše, uvijek ste bili privučeni magijom bilja i moći stabala.

Volite živjeti na selu, daleko od gradskog previranja. Vaše su ideje harmonične, a vaša obitelj vas čini sretnim. Čitate stare priče i knjige o povijesti. Vaša omiljena glazba su zvukovi koje čujete na mirnom mjestu.

 

 

Stranice: 1 2