Šta mislite šta drugi MISLE O VAMA? Izaberite jednu KARTU i saznajte KAKVI STE u očima DRUGIH LJUDI

Šta mislite šta drugi MISLE O VAMA? Izaberite jednu KARTU i saznajte KAKVI STE u očima DRUGIH LJUDI

17. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Jeste li se ikad zapitali što drugi misle o vama? Kako vas vide i kako se to razlikuje od vaše ideje? Misle li o vama isto što i sami mislite o sebi? Ili možda ne? Način na koji nas drugi doživljavaju ovisi o tome kako se ponašamo i kakvu interakciju imamo sa svakom osobom.

 

Kako biste imali jasniju sliku o tome kako vas drugi vide, samo trebate pogledati ove tri karte i odabrati onu koja vam se najviše sviđa.

 

Ako ste odabrali, čitajte dalje i otkrijte kako vas drugi vide!

 

 

1. Odgovorna i mirna osoba

Vas drugi smatraju osobom koja je karakteristična po tome što je vrlo usklađena sa svojim dužnostima, koja je skromna, ali poduzetna, u nekim slučajevima sa sjajnim smislom za humor, ali prije svega, osobom koja nastoji održati mir i spokoj u svom životu i u svom okruženju.

 

 

Imate veliki dar za rješavanje rasprava i istodobno se bojite konfrontacija, volite se izolirati na mjestima koja smatrate mirnim i sigurnim i u kojima se možete osjećati zaštićeni i sigurni, piše Spirtual posts.

 

 

Vaš glavni izazov je naučiti prihvatiti i biti u sadašnjem trenutku. Sjetite se da svaki od događaja koji se pojavljuje ima razlog i svrhu u vašem životu, saznajte što je to, iskoristite najviše iz situacije i budite autentični. Živite život sretni i radosni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3