Koja kombinacija BOJA ti se NAJVIŠE sviđa? Tvoj IZBOR otkriće SVE O TEBI

Koja kombinacija BOJA ti se NAJVIŠE sviđa? Tvoj IZBOR otkriće SVE O TEBI

18. srpnja 2018. Off By Admin 1

Prema nekim psiholozima, naša podsvijest ima snažan utjecaj na našu osobnost, uključujući i ono što nam se sviđa i što nam se ne sviđa, a u to spadaju čak i naše omiljene boje. Ovdje smo pripremili nekoliko kombinacija boja kako bi procijenili vašu osobnost.

 

 

Odaberite kombinaciju boja koja vam se najviše sviđa, a zatim pogledajte što to govori o vama!

 

 

1. Svijetlo plava i ljubičasta

Ljubičasta sugerira potrebu za stvaranjem emocionalne sigurnosti i savršenstva u svim područjima života, osobito duhovnom. Također ste osjetljivi, suosjećajni i volite pomagati drugima.

Svijetlo plava ukazuje na to da želite pokazati svoju mudrost i kreativnost. Bitan vam je izgled i jedinstvenost, te želite biti cijenjeni zbog svojih neobičnih djela. Također, ova boja odražava kreativnost i mir.

 

 

2. Žuta i bijela

Bijela govori da cijenite jednostavnost u životu i da ste samostalni i samosvjesni. Vi ste optimist, krasi vas samokontrola i niste impulzivni, piše Gostica.

Žuta znači da ste vesela, zabavna osoba. Vi ste kreativni, ali istodobno kritični prema sebi i drugima. Impulzivni ste i volite prelaziti brzo iz jedne aktivnosti u drugu. Imate veliku potrebu izraziti sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2