DETALJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST! – Teško Jarčevima, kraljevski period za Lavove!

DETALJNA ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST! – Teško Jarčevima, kraljevski period za Lavove!

21. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Puno planeta “ide” retrogradno… Pronađite svoj znak i otkrijte astrološku prognozu za kolovoz 2018.!

 

 

Početkom kolovoza još će biti aktivna opozicija Sunca i Marsa koja nam daje aroganciju, nepoštivanje bilo kakve discipline, nasilnost, razočarenje, frustracije zbog grešaka.

Pojedine osobe traže priznanje za nešto gdje kvalitet ne postoji. Sve ovisi u kojim vašim kućama se događa i gdje vam može donijeti neke nezgode.

 

Mars i Uran će biti u kvadratu, a od ovog aspekta možemo očekivati ishitrene postupke, nekontrolirane impulse, pogrešne reakcije, nesposobnost reagiranja i razne povrede.

Nastavlja se pozitivan aspekt od Jupitera s Neptunom, koji mnogima ide na ruku i koji treba iskoristiti kada je intuicija u pitanju jer je nepogrešiva. Ekonomski uspjesi, sretne promjene i dobra ulaganja novca za pojedine koji nemaju u ličnom horoskopu negativne aspekte, piše astrologinja Željka Knežević.

 

Pluton daje veliku moć Jupiteru iz Škorpiona i Neptunu iz Riba pa mnoge osobe mogu biti samouvjerene, želja za afirmacijom je izražena, ekonomska ekspanzija, stvaralački talenti i još mnoge dobre stvari što ovisi kroz koje vaše kuće tranzitira. Dosta planeta se kreće retrogradno: Saturn, Uran, Neptun, Pluton, Mars i Merkur što znači da ponovo imamo šansu da nešto uradimo, naučimo, ispravimo, oprostimo, završimo što nismo ranije mogli i krenemo naprijed … Još nam predstoji djelomična pomrčina Sunca, a dogoditi će se 11. kolovoza.

 

 

Prognoza po znakovima

 

 

Ovan

Vaš planet Mars ide retrogradno do 27. 8. pa on vam može donijeti dosta izazova. Kako ste vi po prirodi vođa, naviknuti da vam se svi sklanjaju i da uradite sve što ste zamislili sada će vas Mars usporavati i vratiti unazad da pričekate. To će mnogima stvarati nervozu – što moraju strpljivo čekati. Okrenite se sebi, isplanirajte svoj život i prihvatite neke stvari koje su vas mučile.

Sada je takvo vrijeme da treba “povući ručnu”, a što se tiče ljubavi, problemi se iznose jer više nema mjesta ispod tepiha.

 

 

Bik

Sve što vam je bilo nejasno sada se razjašnjava, posebno napetost u ljubavi koja je bila izražena u srpnju. Mnoge ponude u ljubavi su bile aktivne i zamršene pa se u ovom mjesecu raščišćavaju i vi se krećete pitati što je to i tko je to što vas čini sretnim ili sretnom? Konačno se želite smiriti, pa neka vam je sa srećom.

Poslovni plan nije puno naglašen ovog mjeseca dok ste financijski u dobroj poziciji.

 

 

Blizanci

Vaš planet Merkur je retrogradan do 19. 08., a kada krene direktno vama se pružaju prilike novih poznanstava. Oni vam mogu postati jako dobri prijatelji i imati ćete osjećaj da se poznajete cijeli život. Sve što se bude događalo u ovom mjesecu svodi se na komunikaciju i otvaranje kao nikada do sada. Uglavnom, ovo je vrlo dobar period bez većih problema.

Emotivno možete upoznati i ući u vezu dok zauzeti imaju divnu komunikaciju s partnerom.

 

 

Rak

Kako ste vi vrlo emotivan znak koji nije u stanju to sakriti, sada u kolovozu će vam to uspjeti jer vi krećete vladati svojim emocijama. Venera je aktivna pa će biti mnogih događanja koja su konkretna na ljubavnom planu. Vi uspijevate biti samouvjereni i umjereni, ali ipak pazite od 13. 08. tko ulazi u vaš život.

Poslovno predstoje mnoge prilike i povoljnosti, bit ćete kreativni i vrlo aktivni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3