Koja PRINCEZA ti je NAJLEPŠA? Odaberi JEDNU i saznaj SVE o svom ŽIVOTU!

Koja PRINCEZA ti je NAJLEPŠA? Odaberi JEDNU i saznaj SVE o svom ŽIVOTU!

23. srpnja 2018. 0 By Admin 1

 

BROJ 3

 

Ako je tvoj izbor princeza broj tri ti si trenutno u potrazi za pravim smislom i vjerom u ljubav, jer te u proslom periodu neko izigrao i povrijedio.

 

Neko ko te jako povrijedio je kriv, ali ti ne smijes dozvoliti da ti neko srusi snove i mastu, jer ti jedino pozitivna i potpuno rasterecena mozes doci do svoje srece, jer ovako nikome ne nasosis ni bol niti vracas neke stare dugove, samo sebe unazadjujes i vracas na pocetnu tacku sa koje se jos nisi pomjerila. Nemas ti suparnicu, ti si trenutno sama sebi najveci neprijatelj, sve dok na taj nacin razmisljas o zivotu…

 

Trgni se… Probudi se. Ljeto je stiglo, gdje si ti… Moras vise da izlazis, da ti budes inicijator i organizator izlazaka..

 

Ostavi sve ono ruzno sto ti se dogodilo iza sebe, jedino ces se tako osloboditi tog osjecaja…. Iskoristi ovaj period i pokazi cijelom svijetu koliko je tvoje srce i kaoliko moze da prasta kada se oslobodi…

 

 

 

BROJ 4

 

Ukoliko je princeza broj cetiri tvoj izbor , mnogo vise emocija zapravo ima on prema tebi, on te zaista voli i nekako si mu postala centar svijeta, ali ti mozda to ne zeli jos pokazati..Pravi se da je hladan, da je nedostizan ali to uopste nije tako.

 

Jako se zaljubio i sada se prepao da pokaze svoje emocije pa se u tom svom kolebanju sta da uradi i kako sve to da ti pokaze a da ne ispadne djetinjast, malo izgubio, samo mu daj jos vremena, nemoj da mislis da ima neku drugu ili slicno.

 

Trudi se da mu budes s vremena na vrijeme tu , blizu, tj da ima priliku da te vidja, sve ce to leci na svoje mjesto…

 

Muskarci se plase emocija i cesto kada se desi ovakvo nesto, oni se povuku. Zato ga nemoj sada mnogo pritiskati, sam ce on da shvati sta ima i kako treba da se ponasa… Osmjeh na lice, on je lud za tobom….

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3