Kakva KARMA upravlja vašom SUDBINOM!? Raka kroz život PRATI PROŠLOST, Ovan mora naučiti NEŠTO JAKO VAŽNO…

Kakva KARMA upravlja vašom SUDBINOM!? Raka kroz život PRATI PROŠLOST, Ovan mora naučiti NEŠTO JAKO VAŽNO…

24. Jula 2018. Off By Admin 1

5. Lav

Sve je u redu kada se stvari odvijaju prema vašim planovima. Ako nešto pođe po zlu, vaše emocije se pretvaraju u nekontrolirani bijes. Pokušajte biti skromniji i nemojte misliti da zaslužujete sve dobro koje vam se događa.

Ljudi će tada više cijeniti vaše ideje. Na kraju svi se moramo osjećati ispunjeni.

 

 

6. Djevica

Djevice su često vrlo zahtjevne i troše više vremena na destruktivnu kritiku nego na njihovo postizanje ciljeva. Pokušajte prihvatiti stvari kakve jesu jer će vam to omogućiti da krenete naprijed i da ne budete zaglavljeni u blatu vaših neuspjeha.

Ako budete slijedili staru stazu, susretat ćete samo ljude koji neće prestati misliti da ste mrzovoljni i još više će vas izbjegavati. Ako odaberete drugačije, život će vam dati nagradu za pozitivan odgovor na vašu promjenu stava.

 

 

7. Vaga

Vi ste neodlučna osoba, s jakom sklonošću pasivnosti što vodi do loših prehrambenih navika i nevježbanju. To vam se obično vraća u obliku povećanja tjelesne težine koja vas čini još nesigurnijima i stoga još više povećavate svoj začarani krug.

Pokušajte razbiti rutinu, bacite se u svijet bez razmišljanja o posljedicama. Odmorite se i počnite uživati ​​u medu uspjeha i u promjeni koju ćete doživjeti.

 

 

8. Škorpion

Jedna od najvažnijih obilježja bilo kojeg Škorpiona je sličnost sa životinjom koja ih predstavlja, budući da su uvijek spremni ubosti ljude koji im stanu na put. Vrlo su skloni bijesu. Često ih obuzima ljutnja i zbog toga ispaštaju zbog posljedica njihovih djela te postaju otuđeni.

Nije neophodno zaboraviti sve pogreške, ali prestanite ulagati svu svoju energiju u osvetu. Uskoro ćete dobiti nešto dobro i krenuti dalje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3