DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. jul: Ovan slep od ljubavi, Bika stižu promene, Strelca očekuje drastičan preokret…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26. jul: Ovan slep od ljubavi, Bika stižu promene, Strelca očekuje drastičan preokret…

25. srpnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti nezaustavljivi. Pozicija planeta vam daje jaku silu i moć u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Neka osoba, iz razloga koji samo vi znate, uspeva da upravlja vama. Verovatno su u pitanju vaše jake emociju, jer bez obzira na snažnu ličnost, ni vi niste od kamena. Budite slobodni da svoje emocije podelite sa partnerom.

BIK

Danas je položaj nebeskih tela takav, da ćete požleti da napravite promene u trenutnoj vezi. Pitaćete se kako ste uopšte do sada trpeli sve. Ali nemojte preterivati. Danas ste samo posebno osetljivi i sve vam smeta. Nemojte donositi nikakve nagle odluke. Vaš partner je isti kao inače. Problem je u vama. Sutra će sve izgledati drugačije.

BLIZANCI

Iako se uporno trudite da kontolišete svoja osećanja i to iz razloga koji su samo vama poznati, zvezde će uticati da one budu toliko snažne, da će to biti gotovo nemoguće. Kada budete sreli tu osobu, bićete preplavljani emocijama i svi oko vas će videti da ste se zaljubljeni do ušiju. Ne plašite se svoje ranijvosti, neko će to ceniti više od svega.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4