Kako da se riješiš svega LOŠEG U ŽIVOTU! Izaberi jednu KARTU i saznaj svoju TAMNU STRANU i kako da se SUOČIŠ S NJOM

Kako da se riješiš svega LOŠEG U ŽIVOTU! Izaberi jednu KARTU i saznaj svoju TAMNU STRANU i kako da se SUOČIŠ S NJOM

25. srpnja 2018. Off By Admin 1

Znate li svoju tamnu stranu? Imate li osjećaje koje prezirete? Radite li stvari o kojima vas je sram pričati? Postoji li dio vas koji biste htjeli eliminirati? Ili možda mrzite stvari koje svi drugi vole? Svi imamo tamnu stranu s kojom se bojimo suočiti.

 

Istraživanje i razumijevanje vaše tamne strane omogućit će vam da ponovno preuzmete kontrolu nad sobom, omogućit će vam da shvatite sebe i da spoznate sebe.

Izaberite jednu od ove 3 karte i otkrijte kakvu tamu nosite u sebi, a zatim pročitajte poruku namijenjenu za vas.

 

 

Ako ste odabrali kartu 1

Ono što je mračno u vama je to što krivite druge – za svoj život, za ono što vam se dogodilo i za ono što vam se događa. Možda imate neko svjetlo u sebi i ne krivite svoje roditelje, na primjer, ali tako smo navikli sebe smatrati žrtvom, da to često činimo gotovo po inerciji.

 

 

Možda mislite da imate lošu sreću u ljubavi ili ne razumijete zašto se vaš trud ne prepoznaje ili ne poštuje, ili zašto je teško ljudima da vas poštuju i cijene, piše Mss Natural Beauty.

 

 

Trebali biste prestati gledati na sebe kao na žrtvu cijelo vrijeme i zapravo preuzeti inicijativu kako biste dobili poštovanje i priznanje koje zaslužujete i tek tada ćete pronaći pravu sreću u životu.

 

 

 

Ako ste odabrali kartu 2

 

Vi ste intelektualizirali svoje unutarnje procese, svoju tamu. U mentalnom smislu vrlo dobro shvaćate sve što vam se događa, koga krivite, što treba iscijeliti, što ne treba raditi, a što treba učiniti.

 

Međutim, razumijete glavom, ali ne i srcem, u kojem se nalazi vaše svjetlo i zato ta tama ostaje u vama. Nemojte tražiti objašnjenje onoga što želite iscijeliti, neka vam srce samo sve osjeti i osvijetli vaš život.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2