Jarcu stižu VESTI iz daleka, Ovan ponavlja GREŠKU iz prošlosti, Blizance očekuje nešto NEZABORAVNO.. Evo šta vas čeka u narednoj nedelji!

Jarcu stižu VESTI iz daleka, Ovan ponavlja GREŠKU iz prošlosti, Blizance očekuje nešto NEZABORAVNO.. Evo šta vas čeka u narednoj nedelji!

27. srpnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

U ponedeljak obratite pažnju na saobraćaj – budite skoncentrisani prilikom prelaska ulice. Utorak donosi nove simpatije i, generalno, pozitivne promene na ljubavnom planu. Nastojte da izbegavate ponavljanje grešaka iz prošlosti. Intelekt je u punoj snazi od utorka pa sve do četvrtka; tih dana se pozabavite svim kreativnim idejama koje vam se motaju po mislima. Jedna od njih bi mogla da se tiče novog poslovnog projekta. Za vikend poradite na ličnom razvoju i edukaciji. Neke od najvećih želja bi mogle da vam se ispune već u nedelju!

BIK

Potrudite se da sa naročitom pažnjom pristupite jednom poslovnom projektu već na samom početku nedelje. Razmotrite sve opcije koje su pred vama. Takođe, poželjno bi bilo da budete u kontaktu sa svim osobama koje vam mogu proslediti neke značajne informacije. Sredina nedelje će odgovarati svima koji su raspoloženi za nova poznanstva. Ukoliko, pak, preferirate da se narednih dana osamite, neka to bude za vikend. Neke ljude pre zavšetka nedelje jednostavno nećete moći da izbegnete. Oslonite se na vlastitu intuiciju kada je romantika u pitanju, naročito u subotu.

BLIZNACI

U ponedeljak ćete biti skloni da osuđujete i kritikujete druge ljude. Dajte sve od sebe da se suzdržite od negativnih i zajedljivih komentara, kako ne biste izazvali svađu. Posmatrajte malo pozitivnije svet oko sebe i spustite se na zemlju, jer ni vi sami niste savršeni. Vikend vam donosi ozbiljne poduhvate kada je posao upitanju. Mogli biste se popeti na mnogo višu lestvicu nego što ste trenutno. Iskoristite ovu povoljnu životnu priliku. Nedelja je dan povoljan za ljubav. Dogodiće vam se nešto nezaboravno. Uživajte!

 

RAK

Vi ćete početkom naredne nedelje biti izuzetno šarmantni. Toliko, da će retko ko moći da odoli vašem osmehu i sitnim lukavstvima. Čak i ako vam trenutno ništa posebno nije potrebno, ovo je povoljno vreme da nešto dobijete od članova porodice i pretpostavljenih na poslu. U drugom delu nedelje se mogu javiti sitni zdravstveni problemi. Pripazite se i ostanite pozitivni, jer je takav stav upravo lek za sve. Vikend je pravo vreme da poradite na promeni svojih loših navika. Zdrava ishrana ili vežbe učiniće da se osećate sjajno.

LAV

Vaš mozak će u ponedeljak biti oštriji nego što je to uobičajeno, a samim tim i vaše reči. Iskoristite ovu mentalnu premoć nad drugim ljudima i nadmudrite ljude sa kojima niste mogli da izađete na kraj u poslednje vreme. Sredinom nedelje ćete se naći u vrtlogu zabave i neodgovornosti. Uživajte dok možete, s obzirom na to da će vas krajem nedelje sačekati sve obaveze za koje ste bili odgovorni. Vikend je povoljan za volontiranje i pomoć nekome ko vam je blizak, a kome je ta pomoć potrebna. Žrtvujući sebe, sebi pomažete.

DEVICA

Nedelju započnite sa osmehom i na taj način popunite emotivne praznine koje vas more. Iako nećete rešiti sve probleme, svakako ćete privući pozitivne ljude pa samim tim i pozitivne događaje. U sredu i četvrtak ćete biti veoma zauzeti oko nekog ličnog projekta. Vaš najveći neprijatelj je dosada. Vikend vam donosi sve osim dosade, zato ne brinite. Pregršt događaja, pomešanih sa jakim i neizbalansiranim emocijama učiniće da će vam nakon vikenda trebati dodatni odmor. Vodite računa da ne preterujete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3