Ovo je njihovo LETO IZ SNOVA: Žene iz OVIH 5 znakova očekuju sudbinski SUSRETI i predivne ROMANSE

Ovo je njihovo LETO IZ SNOVA: Žene iz OVIH 5 znakova očekuju sudbinski SUSRETI i predivne ROMANSE

28. srpnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Imaćeš snažan nagon da se spetljaš sa nekim novim ovog leta, možda ćeš biti i u iskušenju da istog trena uletiš u vezu. Onaj koga upoznaš će biti vredan čekanja, pa daj sebi vremena, tako da tvoja strast ne izgori u trenutku.

 

Stvaranje veze je poput gradnje kuće. Na tom putu će biti grešaka i možda nećeš biti sigurna da ti se sviđa sve dok se vaš odnos ne definiše. Ali, kad se ovog puta zaljubiš, svaku ćeš svoju grešku shvatati i pretvoriti u važnu lekciju. Nemoj propustiti ovo školovanje i dopustiti novoj mudrosti da propadne.

 

VODOLIJA

Vodolija vlada Uranom što znači da ovaj revolucionarni vazdušni znak postaje previše komforan s odbacivanjem odnosa onog trenutka kad počinje da joj se čini ograničavajući. Vodolija nema razumevanja za limite drugih ljudi pa se često oseća najprijatnije kad odluči da ostane samac.

 

Ali s Uranom koji se seli u znak Bika za sledećih osam godina, Vodolija se može uhvatiti kako radi (za sebe) nezamislivo i kako se zapravo obavezuje osobi koja balansira slobodno razmišljanje ovog vizionara i pomaže mu da ostane na zemlji.

 

 

 

miss7.24sata.hr

Stranice: 1 2