BIK! Slobodnim Bikovima ovaj mjesec donijeće LJUBAV… Mjesečni horoskop za AVGUST!

BIK! Slobodnim Bikovima ovaj mjesec donijeće LJUBAV… Mjesečni horoskop za AVGUST!

30. srpnja 2018. 0 By Admin 1

Avgust – BIK

 

Posao:
Mjesec koji je pred nama za ovaj horoskopski znak ce najvise znaciti poravnanje nekih starih dugovanja , ali nekog prema vama. Vi ste tu situaciju u svojoj glavi bili i otpisali, medjutim ovaj period ce za vas biti iznenadno uspjesan jer cete iznenada popraviti svoju finansijsku situaciju bas u momentu kad ce vam to biti jako potrebno.

 

Stvari se nece odvijati onako kako ste vi zamislili ali vidjecete da je na kraju bolje tako. Nekako cete naici na otpor kojem se necete htjeti suprotstaviti, iz straha ili iz revolta prema samim sebi, prepusticete se prirodnom toku dogadjaja i to ce vam biti pravi potez. Taj otpor i prepreka ce se pojaviti onda kada bude trebalo da vam otvori oci.
Drugi dio mjeseca Avgusta bi vam mogao donijeti zanimljivo poznanstvo, kroz druzenje doduse, ali dugorocno gledano, ostvaricete kontakt sa osobom koja moze imati veliki uticaj na vas i vase planove vezane za posao..

 

LJUBAV:

Ako ste u vezi…
Ukoliko ste u vezi, ovaj mjesec za vas ce biti pomalo naporan i stresan ako nastavite tako da posmatrate svijet oko sebe i da pratite svaki korak koji partner napravi pomno kao da cete ga svakog momenta uhvatiti u lazi…? Zasto sebi sami pravite haos u zivotu? I kad tako razmisljate vremenom mozete postati posesivno ljubomorni a takav pritisak niko nece trpiti, koliko god da vas voli.. Da li to zelis da se desi, i bez obzira, i da ne ostanes sa trenutnim pertnerom, imaces problem kasnije u zivotu?

 

Nemoj da pravis od sebe paranoika kad to nisi. Ok je ljubomora u malim dozama, ali ako pokazes partneru da mu vjerujes i ako sa tvoje strane osjeti razumjevanje i iskrenu rijec, on ce ti se potpuno otvoriti… Oslobodi se negativnih misli koje ti stalno kruze mislima. Ako popustis malo jos se sve da srediti… Razmisli…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2