Zvijezde predviđaju da će OSMI mjesec 2018. godine donijeti DRASTIČNE PROMJENE: Evo koga čeka SREĆA a kome će se život OKRENUTI NAOPAČKE!

Zvijezde predviđaju da će OSMI mjesec 2018. godine donijeti DRASTIČNE PROMJENE: Evo koga čeka SREĆA a kome će se život OKRENUTI NAOPAČKE!

1. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Ovan
Mars, kao planeta koja je Vas vladar, je bas u ovom momentu najbliza zemlji u zadnjih dvadeset godina, sto znaci da cete osjetiti nevjerovatnu energiju i moc, naprosto sve sto zamislite moci cete ostvariti… Iskoristite ovaj period da napredujete u bilo kojem smislu, pravo je vrijeme da ostvarite svoj zacrtani cilj.

 

Bik
Ovaj period koji nastupa, za Vas ce znaciti ispadanje iz sina, to jest iz vase dnevne rutine koju obozavate. Neko ce vam se upetljati u planove i natjerati vas da se pokrenete u pravom smislu, ako zelite da ostvarite sto ste zamislili… Ovo je mozda i najbolje sto vam se moglo dogoditi jer drugacije bi sve prepustili slucaju.

 

Blizanci
Ono sto je zanimljivo je to da su osobe rodjene u ovom horoskopskom znaku uglavnom i cesto nesigurne i sklone su stalnom predomisljanju, sada ce odjednom da shvate sustinu i da napokon osjete sigurnost u ono sto zaista misle. Onog momenta kada osjetite da je to to, krenite po to sto zelite i sigurno cete ostvariti zacrtani cilj.

 

Rak
Rakovi, oprez… Sami ste jednim djelom krivi jer ste neke stvari ostavljeli za zadnji cas, a opet s druge strane, niste imali mnogo izbora jer vas je okupiralo mnogo toga u prethodnom periodu. Pokusajte se opustiti da na povrsinu isplivaju vase vrline i ono sto zelite da partner ili simpatija uoci… Jer ako propustite ovu priliku sto vam dolazi, vase samopouzdanje ce da se srusi jos nize i onda bi mogli imati problem..

 

Lav
Koliko god da ste navikli da dominirate u drustvu i da vodite glavnu rijec, sada je vrijeme da se malo smirite ako zelite do cilja..Uspjesno naravno. Nemjerili ste se na nekog jaceg od vas pa izvolite da vidite kako to izgleda kada treba da se prilagodite VI da biste ostvarili ono sto zelite. U svakom slucaju jako zanimljiv i poucan period za Lavove…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3