Djevica na sedmom nebu, Lava čeka razočarenje, Strijelac u opasnoj igri, Škorpije neka se čuvaju TAJNI… Evo šta vam predviđa VIKEND HOROSKOP!

Djevica na sedmom nebu, Lava čeka razočarenje, Strijelac u opasnoj igri, Škorpije neka se čuvaju TAJNI… Evo šta vam predviđa VIKEND HOROSKOP!

3. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Slobodne Škorpije će biti na velikim iskušenjima, Device će se osećati kao na sedmom nebu, dok zauzete Lavove očekuju rasprave i tenzije u ljubavnom odnosu. Saznajte šta su vam zvezde spremile za predstojeći vikend…

 

 

OVAN

Otvara se mogućnost za nova poznanstva, ali teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda.

 

BIK

Ako je u vašim emotivnim relacijama u prethodnom periodu bilo ljubomore, ona će sada postati još naglašenija, tako da može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava. Ukoliko, pak, nemate problem sa ljubomorom, očekuje vas miran vikend sa voljenom osobom.

 

BLIZANCI

Slobodni Blizanci će imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Ali, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste i te kako svesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno.

 

RAK

Imate izvrsne mogućnosti za nove početke. Ono što za vikend budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije.

 

 

LAV

U emotivnim vezama i brakovima Lavovi će uglavnom pustiti da sve ide kao i do sada – što znači da se nećete nešto naročito potruditi da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Zato ne čudi što ovog vikenda može doći do problema, tenzije i rasprava.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3