Njih ili VOLITE ILI NE VOLITE! 4 horoskopska znaka koji se NIKAD neće promeniti ZBOG LJUBAVI

Njih ili VOLITE ILI NE VOLITE! 4 horoskopska znaka koji se NIKAD neće promeniti ZBOG LJUBAVI

3. kolovoza 2018. Off By Admin 1

Većina ljudi u novu ljubavnu vezu ulazi i sa mnogo novih očekivanja, ali jedna univerzalna, koja je karakteristična gotovo za sve ljubavne veze, jeste da će partner u ime ljubavi promeniti neke svoje životne navike koje su ga odlikovale dok je bio samac.

 

Teško da se osoba u odrasloj dobi može drastično menjati, ali može se naučiti na kompromise i da popusti ponekad.

I dok su Ovan i Rak spremni da promene nešto kod sebe, a Blizanci i Devica mogu da se prilagode konkretnoj situaciji, postoje 4 horoskpska znaka od kojih ne treba očekivati da će se promeniti u ime ljubavi.

 

 

Bik

Bik uvek zna tačno šta želi od svog partnera, ali da li zna šta partner očekuje od njega? Kada su mlađi, Bikovi se lakše adaptiraju, pa se čak i menjaju, ali kada postanu odrasle i stabilne ličnosti, njihovi stavovi su čvrsti i najčešće nepromenljivi.

 

Ali, nemojte dozvoliti da vas uplaši njihova tvrdoglavost. U suštini, svi Bikovi su romantični i ako ste vi osoba koja ume da se prilagodi, možete imati odličnog partnera. Imajte na umu da kada se jednom zaljube, Bikovi su najverniji partner kog možete imati.

 

 

 

Lav

Koliko god da želi da bude voljen, ovaj znak nije spreman da se menja zarad ljubavi. Ukoliko u njegovom životu nema ljubavi ni u kakvom obliku, to je za Lava kao da nema sunca. Isto tako, sunčeva energija je pokretačka sila za Lavove, pa nije čudo što vole da imaju svu pažnju ovog sveta. Nikada neće primetiti da je potrebno da se i oni prilagode i promene.

 

Iako teško pokazuju, kada ste u vezi sa Lavom, možee biti sigurni da vas vole i da bi sve učinili za vas, osim da se promene. Zbog toga, ukoliko uđete u vezu sa Lavom, naučite da poštujete njihove vrline i za uzvrat ćee dobiti lojalnog partnera koji, i pored toga što se neće promeniti, će vas bezrezervno voleti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2