ZVEZDE ŠALJU UPOZORENJE: Retrogradni MERKUR se vratio, RAKOVI I DEVICE na najjačem udaru, a evo šta čeka TVOJ znak do 19. avgusta!

ZVEZDE ŠALJU UPOZORENJE: Retrogradni MERKUR se vratio, RAKOVI I DEVICE na najjačem udaru, a evo šta čeka TVOJ znak do 19. avgusta!

3. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Ukoliko ste primetili da vam već danima ništa ne polazi za rukom, opustite se, nije do vas – Retrogradni Merkur je ponovo tu. Krenuo je 26. jula i mučiće nas sve do 19. avgusta.

A šta to znači za svaki od pripadnika Zodijaka i kako da se izvučete sa što manje štete iz ovog perioda? Evo, ovako!

 

 

Ovan

Za promiskuitetne Ovnove ovaj period biće prvi test izdržljivosti i otpornosti na iskušenja. Ukoliko ste singl, naletećete na nekog od bivših i rasplamsati staru vatru. A ako ste u vezi, samo se držite što dalje od mesta i situacija koje bi mogle da predstavljaju izazov za vašu vernost. Svu energiju usmerite u kreativnost i trebalo bi da odolite.

 

 

Bik

Dom je tamo gde je srce – a upravo tu će vaš biti narednih nedelja. Prijaće vam samo ono okruženje na koje ste navikli i trudićete se da što manje izlazite. Potpuno je u redu da se malo izolujete i posvetite sebi. Čekajte da prođe ova oluja, pa onda zaključite kako se osećate i šta ćete dalje.

 

 

Blizanci

Znamo da ste pričljivi, ali bilo bi dobro da pazite ovih dana šta i pred kim govorite. Preispitajte veze sa ljudima sa kojima radite, malo kome možete da verujete. Tražite savete samo od onih u koje imate potpuno poverenje. I definitivno dobro pročitajte svaki dokument pre potpisivanja, jer će se lakše nego ikad desiti da vam se obije o glavu ako bude drugačije.

 

 

Rak

Ukoliko želite da preživite ovaj mesec bez da bankrotirate, najbolje vam je da zaključate novčanik negde u sef i da ključ date osobi od poverenje. Ozbiljno, to je jedini način. Skloni ste da uživate više nego što možete da podnesete i to mora da se promeni pod hitno. Naučite kako da brinete o sebi malo bolje – na svim poljima.

 

 

Lav

Pripremite se na to da ćete se ovih dana dugo dugo gledati u ogledalo i preispitivati sve svoje životne odluke. Retrogradni Merkur nateraće vas da sebi postavite životno bitna pitanja o domu i porodici. Ukoliko budete posebno zbunjeni, provedite vreme radeći nešto što ste voleli kao dete. Pomoći će vam da se povežete sami sa sobom.

 

 

Devica

Velike su šanse da se trenutno osećate kao da vam se mozak topi. Jurite ukrug dok vas razvlače na milion različitih strana toliko dugo da ne možete ni da se setite kada ste se poslednji put odmorili. E, sada je pravo vreme za to. Izbegavaćete ljude narednih dana i to je najbolje što možete da uradite za svoje mentalno zdravlje. Ukoliko ne usporite, sve će vas stići.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2