BLIZANCI- Mjesečni horoskop za AVGUST! Očekuje vas susret sa starom ljubavi…

BLIZANCI- Mjesečni horoskop za AVGUST! Očekuje vas susret sa starom ljubavi…

5. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Avgust 2018 – Blizanci

 

Posao:
Usli ste u pomalo brz i dinamican period , i sad se nekako ne mozete bas snaci sa toliko razlicitih vrsta obaveza… Pokusajte se prilagoditi novo nastaloj situaciji jer bi mogla potrajati, a vi ako uspijete uhvatiti korak sa desavanjima, mozete ostvariti zaista odlicne rezultate…

 

Fokusirajte se na ono sto u momentu rijesavate, paznja vam je previse rasuta i onda ni na jednom polju niste uspjesni i to vas jako nervira… Bas ta vasa nervoza i nestrpljenje kao kod djeteta vam donosi najvise problema.
Ljutite se sami na sebe umjesto da radite na tome kako do cilja, kako da uspijete da ostvarite ono sto zelite toliko jako.. Nista nije nemoguce, vama je potrebna samo dobra organizacija i kada krene jedno po jedno da se rijesava, tako cete se i vi uvjeriti da taj fokus ipak daje rezultate..srecno…

 

 

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Mjesec Avgust bi za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka mogao znaciti konacno isplivavanje pravih problema koje imate sa partnerom, a to je vecinom zbog ljubomore ili jednostavno nedostatka komunikacije na pravi nacin.

 

 

Drugim rijecima, vi uglavnom cujete samo ono sto vi zelite i cesto kasnije sklopite sliku u svojoj glavi i ubjedjeni ste da je to tako… Pripazite malo, pretjerujete, a niko, bas niko ne zeli da se pravda za nesto sto nije uradio.
Ako nastavite tako da opterecujete partnera, u ovom mjesecu ce se odigrati glavna epizoda u vasoj vezi, pa vi vidite da li zelite da se vasa prica nastavi ili cete i dalje samo po svom???

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2