DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. avgust: Ovan u novoj vezi, Rak presrećan, Devica pravi prvi korak, Vaga mora da oprosti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8. avgust: Ovan u novoj vezi, Rak presrećan, Devica pravi prvi korak, Vaga mora da oprosti…

7. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ako ste u skorije vreme započeli novu vezu, trenutni položaj planeta vam pomaže da se opustite i budete prirodni. Vi ste stidljivi i zatvoreni i bojite se da vaša osećanja ne budu porveđena. Danas, međutim, iznenadićete i sebe i potencijalnog životnog saputnika. Imajte samopouzdanja i sve će biti uredu.

BIK

Položaj planeta vam donosi sunce u ljubavni život i uverava vas da je sve između vas i vaše voljene osobe u najboljem redu. Vi ćete se osećati slobodno da partneru iskažete to kako se osećate i da predložite zajedničko putovanje ili unapređenje vašeg trenutnog emotivnog statusa. Bićete prijatno iznenađeni odgovorom.

BLIZANCI

Pokažite danas entuzijazam, ljubav i volju svom partneru. Trenutni položaj zvezda vas ohrabruje da kažete kako se osećate umesto da to krijete. Ako budete iskreni, imaćete puno momenata uživanja. Neka poklon vašem partneru budu vaše iskrene reči kojima ćete mu reći to koliko vam je stalo.

 

RAK

Danas vam zvezde donose sreću u ljubavi. Očekuje vas divno, romantično veče sa nekim ko vam je posebno značajan. Imajte puno samopouzdanja i vere da ta osoba deli iste emocija kao i vi. Nema potrebe da se previše brinete da li ćete se dobro pokazati. Sigurno je da hoćete. Samo budite ono što jeste.

LAV

Vaša društvena priroda i želja da izlazite danas će vas dovesti do interesantnog sastanka. Planetarna energija vas ohrabruje da se socijalizujete, kao i da vaša šarmantna ličnost bude u prvom planu. Blistaćete gde god da se pojavite. Vi ne volite nepoznate i neispitane teritorije i situacije. Danas biste upravo mogli upasti u jednu takvu. Uživajte u avanturi.

DEVICA

Morate pronaći način da se motivišete. Idite u kupatilo, sredite se, našminkajte se, obucite se najlepše što imate i zablistajte u punom sjaju. Sledeće što treba da uradite je da započnete razgovor sa nekim ko vam se dopada. Vaša lepršava priroda i talenat za flertovanje će biti u prvom planu. A možda se izrodi i ljubav!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3