Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu! Najveće PROMJENE očekuju BIKA, LAVA, ŠKORPIJU I VODOLIJU

Pomrčina Sunca i mladi Mjesec u Lavu! Najveće PROMJENE očekuju BIKA, LAVA, ŠKORPIJU I VODOLIJU

11. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Ovo je treća pomrčina ovog ljeta, a druga eklipsa Sunca. Posljednji put je ista pomrčina bila na 18. stupnju Lava 11. 08. 1999. pa se neki mogu prisjetiti što se sve događalo tada…

 

 

Ova eklipsa ne bi trebala biti opasna kada se uzme u obzir i Mlad Mjesec pa se preporučuju novi počeci što se tiče ljubavi i osjećaja, pojedine osobe će zablistati s novim idejama i poslovima, neke osobe mogu unovčiti svoju duboku maštu, pojedini znakovi mogu biti jako osjetljivi pa se dublje vezati za one koje vole.

 

Pomrčina se događa u drugoj dekadi i najviše obuhvaća osobe rođene u tom periodu. Lavovi, Vodenjaci, Škorpioni i Bikovi mogu biti dosta nemirni i kreativni s naglašenom osjetljivošću.

Eklipsa se događa u polju djece, ljubavi, obitelji i svega što nam daje osjećaj pripadnosti i sigurnosti.

 

Sunce i Merkur će za vrijeme pomrčine biti negativno aspektirani s Jupiterom iz Škorpiona pa se mogu događati zablude, prevelik optimizam, pretjerivanje, iskorištavanje, lakomislenost i euforija pa je potrebno obratiti pažnju u svim oblastima što ovisi od vaših osobnih tranzita i polja gdje pada pomrčina i što aspektira.

 

 

Prognoza po znakovima

 

OVAN

Vi možete osnažiti vašu ljubavnu vezu i biti romantični i zaljubljeni. Ovnovi koji imaju djecu mogu biti u lijepoj harmoniji s njima i pokrenuti neku dublju emociju. Možete pokrenuti s ovim Mladim Mjesecom i neke kreativne grupe i raditi za zajedničke ideale. Možete steći i nove prijatelje.

 

 

BIK

Sva događanja se pokreću u obitelji, s roditeljima, autoritetima, šefovima. Uglavnom se događa povlačenje u prošlost, svoje korijene gdje vas vodi vaš instinkt da se riješite izvanjskog pritiska i povratite vašu energiju. Kod pojedinih Bikova se može dogoditi borba za neko utjecajno mjesto i da osiguraju svoju reputaciju i karijeru. Pazite što pričate i kome pričate.

 

 

BLIZANCI

Naglašeno je prikupljanje informacija i sklapanje veza u neposrednoj blizini. Putovanje, obrazovanje, kontakt s braćom, sestrama. Sve se svodi na komunikaciju, studiranje, psihologiju i filozofski stav prema svemu. Sada možete steći veći uvid u sve, a posebno u osobe koje vam mogu pružiti takvo prosvjetljenje.

 

 

RAK

Kod vas se pokreće sve što je vezano za vlasništvo bilo to na duhovnoj, emotivnoj, fizičkoj i materijalnoj osnovi. Mogu se otvoriti i neke sposobnosti za stjecanje istih. Sada se možete lako riješiti zastarjelih modela i pokrenuti neke nove. Suočavate se s partnerom i vašim stavom prema njemu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3