DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. avgust: Ovan između razuma i srca, Lava čeka ljubav na čudnom mestu, Ribe na zanimljivom sastanku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 13. avgust: Ovan između razuma i srca, Lava čeka ljubav na čudnom mestu, Ribe na zanimljivom sastanku…

12. Avgusta 2018. Off By Dajana

OVAN

Moguće je da se vodi pravi rat između vašeg razuma i srca. Pod uticajem zvezda razum vam govori da krenete jednim putem, dok vam srce govori nešto sasvim drugo.

 

Istina je da morate razumno razmisliti o onome što želite da postignete, ali imajte na umu da vam neke odgovore može dati samo srce.

 

 

BIK

Sa današnjom planetarnom energijom nećete biti sigurni ni u šta. Ukoliko ste u vezi, onda se partner može ponašati neuobičajeno ili odjednom izaći pred vas sa idejom koja nije u skladu sa njegovim karakterom.

 

Kako bilo, u takvoj situaciji potrebno je da malo „začinite“ svoj ljubavni život i napravite ga sjajnim. Samo vi to možete!

 

 

BLIZANCI

Danas će razum imati dosta uticaja na vašu trenutnu vezu. Ukoliko zajedno radite na nekom projektu, ali ste tako daleko od željenog rezultata, onda iskoristite nalet ideja, koje će se činiti sasvim realne i briljantne kada se iskombinuju.

 

Večeras proslavite!

 

 

RAK

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste se osećati veoma konfuzno prema nekom sa kim ste od nedavno u vezi. Moguće je da ćete poželeti da se distancirate.
Međutim, možda je sudbina umešala prste i ma koliko vi ne želeli da ne izgubite kontrolu i zaljubite se, nećete uspeti.

LAV

Zvezde su vam pripremile veče koje nećete zaboraviti. Ukoliko idete na sastanak, onda očekujte da bude neobičan i veoma zabavan. Možda nećete u prvi mah ukapirati o kakvoj se osobi radi.

 

Ukoliko ste sami, ljubav će danas iskočiti pred vas na sasvim neuobičajenom mestu.

 

 

DEVICA

Nemojte dozvoliti svojoj potrebi ka rutini da vas odvrati od izlaska i zabave danas. Uradite nešto spontano za promenu! Današnja planetarna energija umešela je prste u vaše svakodnevne navike, ali samo zato jer vam Univerzum nudi veliku ljubav.

 

Ukoliko vam intuicija govori da idete negde ili uradite nešto drugačije, onda za ime boga, uradite!

 

 

 

VAGA

Generalno vi ne volite da postavljate isuviše intimna ptanja u slučaju kako ne biste čuli nešto što ne volite. Današnja planetarna energija uticaće na vaše misli i nagnati vas da se zapitate da li je trenutna veza dobra po vas.

 

Ukoliko primetite da nešto škripi, onda nema svrhe da to i dalje sakrivate.

 

ŠKORPIJA

Trenutna planetarna energija mogla bi da izazove sumnju kod vas, iako možda nećete biti sigurni šta ili ko je u pitanju. U tom smislu, morate obaviti jedan razgovor, jer ako nastavite da se pravite kao da je sve u najboljem redu i da neprestano optužujete sve oko sebe, ništa nećete postići.

 

Na kraju, kada jednom budete imali činjenice možete doneti i odluku.

 

 

STRELAC

Rim nije izgrađen za jedan dan, te isto tako ni jedna veza ne može postići vrhunac na samom početku. Potrebno je truda i rada na njoj. Ukoliko ste se udaljili od partnera i bacili pogled na nekog drugog morate se zapitati zašto se to desilo.

 

Odgovor leži u tome šta zaista osećate, a zatim morate popričati. Nemojte se plašiti!

 

 

 

JARAC

Danas biste se mogli uzrujati, više nego obično, zbog nečeg u vašoj vezi. Misli vam lete svuda unaokolo i utiču da stvarate slike u glavi koje nemaju nikakve veze sa onim što se stvarno dešava.

 

Ukoliko ne možete da istupite i sagledate sliku jasno i realno, onda ovakvo ponašanje može uništiti vašu vezu. Potrudite se ukoliko vam je stalo.

 

VODOLIJA

U stanju ste da u svojoj glavi napravite različite scenarije oko nečeg u vašoj vezi, ali to neće promeniti realnost i ono što se dešava između vas. Danas vas zvezde ohrabruju da ne fantazirate oko onoga što bi moglo biti, nego da stvari prihvatite onakvim kakve jesu.

 

To će vam svakako pomoći da sredite vašu vezu i dovedete je na željeni viši nivo.

 

 

RIBE

Sa današnjom planetarnom energijom velike su šanse da popričate sa nekim vama veoma bitnim. Možda tema razgovora neće biti ona koju ste zamišljali, ali to je samo početak.

 

Čak i ako ustanovite da nemate šta da kažete na tu temu, nastavite da pričate. On ili ona primetiće da imate želju da pričate i da ste zainteresovani.

 

 

horoskopius