AVGUST JE ZA NJIH NAJGORI MJESEC! Ova 3 znaka do KRAJA MESECA očekuje TUGA I SLOMLJENO SRCE

AVGUST JE ZA NJIH NAJGORI MJESEC! Ova 3 znaka do KRAJA MESECA očekuje TUGA I SLOMLJENO SRCE

13. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

RIBE

Ukoliko ste rodjeni u ovom horoskopskom znaku, pocnite vec da obracate paznju na nelogicnosti u njegovom ponasanju, koje ste sami poceli primjecivati narocito u direktnom odnosu sa partnerom ili simpatijom… Naime, to su sve znakovi koji vas polako upozoravaju da bi moglo doci do problema.. Ovdje se desava to da ste vas dvoje usled nedostatka komunikacije doveli sami sebe u situaciju kakva je sada, a u avgustu ce biti jos i gore..

 

Ovo sada, sto osjecate se samo naznake onog sto bi se moglo desavati na ljubavnom planu u narednom mjesecu. Zajedno ste, a ne vjerujete jedno drugome, stalno zamjerite nesto jedno drugome i svadjate se sve vise… Da li si ijednog momenta stala i zapitala se kuda vodi takvo obostrano ponasanje? U skladnu i harmonicnu vezu sigurno NE… Ako zelis da popravis odnos sa partnerom ili simpatijom u periodu koji ubrzo nastupa moraces pokazati zrelost i razumjevanje, a ne eksplozivnost i histeriju.. Ako se ne budes mogla kontrolisati, ovo ce vjerovatno biti vasi poslednji momenti skupa. Razmisli dobro o svemu….

 

 

DJEVICA

Ukoliko je ovo vas horoskopski znak, uticaj vladavine Lava kod vecine Djevica ce dovesti do pojacavanja licnih stavova, iznosenja nekih misljenja koja do sada niste ni pomislili, do potrebe za pokazivanjem dominacije ukoliko vodite borbu s nekim oko ”nekoga”. Ukoliko ste upali u neku vrstu zacaranog kruga, Ovo bi bila najbolja opcija za vas trenutno, jer ce vas jedino ako ste u takvoj situaciji ovo motivisati i pomoci vam da ostvarite bolji rezultat, to jest da bas VI izadjete kao pobjednik sa trofejom.

 

Medjuti, sve ostale kombinacije u kojima se mozda nalazite, samo cete uraditi to da drugi stvore potpuno pogresnu sliku o vama. Kao da ste umisljeni, puni sebe i samo sebi bitni… Zato pripazite malo i na jezik i na ponasanje, jer nesto sto vama mozda nista ne znaci negog moze jako da povrijedi, a to vam sada uopste ne treba na grbaci… Niti cete sta pozitivno i dobro po sebe sa tim pomoci.. Smiri svoju divlju stranu, cuvaj energiju za nesto korisnije, a Avgust pokusaj da ti prodje sa sto manje konfliktnih situacija…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2