IZNENADNA SREĆA- Tri horoskopska znaka koja će do KRAJA MESECA pronaći NOVU LJUBAV

IZNENADNA SREĆA- Tri horoskopska znaka koja će do KRAJA MESECA pronaći NOVU LJUBAV

15. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Zvezde su nam do kraja novembra pripremile pravu igranku emocija, ali će neki sa te zabave izaći tužni i nesigurni, dok druge čeka avantura života. Za ova tri horoskopska znaka druga polovina novembra donosi idealne uslove za započinjanje veze za ceo život.

 

Na vama je samo da primetite šta se dešava i da imate dovoljno hrabrosti da se upustite u tu priču.

 

 

 

Bik

 

Pred Bikovima je definitivno najuzbudljiviji period ovoe jeseni, a možda i čitave godine. Verovatno ste već primetili da su vam zvezde u novembru spremile brdo flerta, zavođenja i usputnih romansi, čemu ste možda odolevali – a možda i niste. U svakom slučaju, šta god da ste radili do sada, u narednim danima ćete imati idealnu priliku da započnete nešto sasvim novo, uzbudljivo i dugotrajno sa osobom koja je vrlo verovatno već neko vreme u vašem životu, ali je vi niste posmatrali na taj način.

 

Najbolji savet koji bilo ko može da vam da u ovom trenutku jeste da se jednostavno opustite i da otvorite oči, jer se idealna prilika krije bliže nego što ste mislili i, ako odigrate kako treba, do početka decembra već možete da imate tu ljubav o kojoj sanjate. Za zauzete Bikove je, s druge strane, ovo je dobar period da naprave sledeći korak.

Rak

 

Preko trnja do zvezda – tako bi mogao da se opiše novembar za sve Rakove. Početak meseca je definitivno bio turbulentan kada je ljubav u pitanju i možda se sada osećate kao da jednostavno treba da iskulirate neko vreme, ali nemojte se iznenaditi ako vam u život iznenada uđe neko potpuno nov, neočekivan i naizgled sušta suprotnost onoga o čemu sanjate – a zapravo će to biti partner koji može da vam pruži sreću.

 

Posebno bi trebalo da obratite pažnju na osobe u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca, a ni Device ne bi trebalo da vam budu potpuno van radara. Činjenica da je šest planeta trenutno u retrogradnom hodu na vas neće uticati u toj meri kao, na primer, na Lava, ali bi definitivno trebalo da se potrudite da vam emocije ne zamagle pogled na svet, kako vam idealna prilika ne bi promaka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2