Mjesec SEPTEMBAR je mjesec DRASTIČNIH promjena i novih ODLUKA… Ova DVA znaka očekuje PRAVA LUDNICA…

Mjesec SEPTEMBAR je mjesec DRASTIČNIH promjena i novih ODLUKA… Ova DVA znaka očekuje PRAVA LUDNICA…

16. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Septembar će biti mjesec veliki promjena i mnogi znakovi naći će se na velikoj prekretnici. Ipak, zvijezde izdvajaju ova dva znaka koje čeka prava ludnica….

 

Rak

Vi treba dobro psihicki da se pripremite za predstojeci period, da se naoruzate strpljenjem i odlucnoscu, jer cete konstantno prolaziti kroz iskusenja koja se nikad ne pojavljuju bez razloga, i sve ovo ce vam dosta crpiti energiju i snagu..
Ako ste u duzoj vezi, ocigledno je vrijeme da se predje na sledeci korak, sta god to znacilo, ili da se razidjete, jer ta obostrana nervoza zbog nezadovoljstva koje se sve cesce javlja , mogla bi samo da dovede do one najgore opcije a to je da pocnete ici jedno drugome na zivce…

 

Iz prevelike ljubavi do toga da dodjete zaista ne bi imalo smisla, ali ako nastavite oboje tako da bjezite od problema, to ce vam se i desiti… Ohraabrite sebe i zapocnite razgovor dok jos nije kasno, naravno ako vam je stalo da uspijete i ako zelite da nastavite vezu.
Medjutim, ako ste solo, ovo je potpuno drugacija situacija iako je isti uticaj, ali vi drugacije razmisljate i zelje su vam skromnije…Vi zelite samo jedno a to je ljubav..

 

Zelimo vam skrenuti paznju da se ne zalijecete odmah na prvu priliku, usporite tempo jer cete imati vise zanimljivih poznanstava u Septembru. Vodite se svojim instiktom ali kada osjetite da vas nosi zelja i adrenalin previse, ukocite.

 

Balans je jako bitan, jer nam on pomaze da iskazemo svoje prave vrijednosti na pravi nacin i jedino ce tako isplivati tvoje prave vrline na povrsinu, koje zelis da pokazes…
Posveti se sebi, svojim zeljama, jer trebas da iskoristis ovaj period da ostvaris svoje najdublje zelje i smiris i usutkas nemirne duhove koji te ubjedjuju da odustanes.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2