U miru pogledajte OVE slike: Odaberite svog ANĐELA ČUVARA kako bi primili SVETU PORUKU

U miru pogledajte OVE slike: Odaberite svog ANĐELA ČUVARA kako bi primili SVETU PORUKU

20. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Koja vas slika najviše privlači?

Odaberite jednu i čitajte dalje kako biste otkrili poruku koju nosi.

1.

Imate majčinsku stranu koja se, naravno, brine za one u potrebi, ali to mora biti uravnoteženo s receptivnošću ili je protok blokiran. Primanje je suština ženske energije, a to znači dopustiti sebi da primite s milošću i zahvalnošću.

Ako se osjećate krivima kada tražite druge za pomoć ili ako se osjećate loše zbog primanja darova, onda blokirate svoju žensku energiju.

Vaša receptivnost mora biti prirodna, kao vaša briga, kada dajete energiju, piše Zen magazine. Receptivnost vam omogućuje bolje slušanje glasova anđela.

Kada primite, imate više resursa koje ćete dati drugima. Započnite primjećivanjem stotina darova koje primate svaki dan, bilo da vidite ljepotu u prirodi, svjedočite dirljivom ljudskom trenutku ili primite zagrljaj od nekoga. Jednostavno kažite “Hvala” za svaki dar i održavajte Božanski tok snažnim.

 

 

2.

Primili ste ovu kartu jer su anđeli Harmonije čuli vaše molitve za pomoć. Postoje slučajevi u vašem životu kada se možete osjećati neuravnoteženi zbog stresa i zahtjeva koje svakodnevno imate, što može izazvati sve vaše odnose.

To može stvoriti nesklad unutar vas i onih oko vas. Vaš anđeo Harmonije želi da osjećate mir znajući da pokušava riješiti svaku neusklađenost koju doživljavate s prijateljima, voljenim osobama i suradnicima. Tijekom tog vremena neusklađenosti, spoznajte da vam Anđeli Harmonije pomažu u duhovnom svijetu da osjetite i vidite pozitivan ishod.

Anđeli Harmonije također iscjeljuju svaku neusklađenost koju se osjećate u sebi. Važno je zapamtiti da postoje slučajevi kada je vaša prirodna ravnoteža poremećena zbog problema koje niste vi uzrokovali. Izazovi se mogu pojaviti kada se u životu dogode važne promjene i to vas može dovesti u stanje nesklada, jer ne znate kakav će biti ishod. Mislite pozitivne misli u ovom trenutku.

Pokušajte se osjećati opušteno u spoznaji da nije daleko vrijeme u kojem ćete osjećati pozitivnu ravnotežu i sklad koji želite ponovno otkriti u svom životu. Budite strpljivi i neka Anđeli Harmonije brinu o ostalom.

 

 

 

3.

Kako vaše srce iscjeljuje stare emocionalne boli, dobivate nove blagoslove i ljubav.

Ovaj odabir označava da iscjeljujete neku staru emocionalnu bol – prva stvar koja vam padne na pamet je točno ono pitanje koje rješavate.

 

 

Kad otpustite ljutnju, krivnju ili druge emocionalne rane, budite novu razinu moći unutar sebe koja privlači sve što želite … i više od toga.

Pozovite vile, kao i sve one koji vam pružaju potporu i pomoć, kroz ovo vrijeme ozdravljenja. Znajte da zaslužujete ljubav i da zaslužujete sretno srce. “

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3