Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE…

Ljubavni horoskop do KRAJA GODINE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE…

22. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Dragi Jarcevi, vas ocekuje velika ljubavna avantura, koju ako budete znali usmjeriti u pravom smjeru, mogla bi vrlo lako da preraste u veliku ljubav, a to je tacno ono sto zelite, i o cemu jako dugo vremena razmisljate.

Da, dobro ste culi, pojavice vam se neko potpuno nov, u vasem zivotu, i pozeljece da ucini tvoj svijet vedrijim i srecnijim. Neko, koga ces ti oduseviti svojim stavom, a to znaci da trebas da budes svoja i da slusas samo sebe ako zelis da doje do ovoga. Koliko god to zvucalo cudno, znaci mnogo, jer prilagodjavanjem drugima gubimo svoj identitet a to ti se sada ne smije dogoditi…

 

 

Vodolija

Ova cetiri mjeseca, koja su pred nama , za vas bi mogli predstavljati konacno poravnavanje starih racuna a upravo to ste i cekali. Ne mozes krenuti dalje jer u sebi nosis jako veliku ljutnju, i sve sto zapocnes mjeris sa tim i zato nikako i nemas napredak. Tek kada se oslobodis tog osjecaja koji te bukvalno jede iznutra, tada ces moci da ponovo volis iskreno svim srcem..

Kada dobijes priliku koju cekas, zgrabi je. Do kraja godine ako sve bude islo po planu, vec bi mogla biti u srecnoj i ispunjenoj vezi, ali sva odluka ce biti na tebi u odredjenom momentu pa se dobro prekontaj sta zelis i sa kim zelis…

 

Ribe

Ribe koje su u vezi, imaju velike planove.. Nije ni bitno da li je duza veza u pitanju, bitno je to da ste konacno pronasli osobu koja vam odgovara u svakom smislu i zelite po svaku cijenu da je zadrzite.

Smirite strasti, jer partner bi se mogao prepasti svih tih silnih emocija koje ti uopste ne krijes, i povuci se iako mu je stalo do tebe. Razmisli malo?? Prebrzo je sve to krenulo i nije ni bitno sta osjecas i koliko, nauci da kontrolises u momentu kada ti nesto zasmeta. Ako zelis da te shvati ozbiljno, pokazi da si zrela i smirena osoba, njemu ce to mnogo znaciti..

Stranice: 1 2