PORUKA SUDBINE ZA SVAKI ZNAK: Biku nedostaje STRPLJENJA, Blizanci moraju da se OSLOBODE LAŽI, a Rakovi da nauče da čuvaju SVOJE SRCE…

PORUKA SUDBINE ZA SVAKI ZNAK: Biku nedostaje STRPLJENJA, Blizanci moraju da se OSLOBODE LAŽI, a Rakovi da nauče da čuvaju SVOJE SRCE…

22. kolovoza 2018. 0 By Admin 1

Svi mi trebamo dobre smjernice. Svaki horoskopski znak ima svoje nedostatke, ali svi imamo sposobnost da učimo i rastemo. Ponekad nas život stavi na mjesto na kojem nismo nikad mislili da ćemo biti.

 

Tada su nam potrebne smjernice i pomoć kako bismo se vratili na pravi put.

Svi smo malo drugačiji i svi mi imamo načine rješavanja svojih problema, ali ako zatražite vodstvo i inspiraciju od zvijezda, vidjet ćete da postoji nešto u njima što može motivirati svakog od nas.

Jako je rašireno vjerovanje da mantre, koje su kratke riječi ili napjevi, pomažu – ne samo da se fokusiramo, već i da vjerujemo u naše ciljeve.

Magnetskom silom zakona privlačenja, u kojem se navodi da slično privlači slično, mantre koje ponavljamo privlače i pozivaju ono što želimo u naš život.

To možda zvuči nevjerojatno, ali ako se možete uvjeriti u nešto, zvijezde će se uskladiti. Izgovarajte jednu (ili više) mantri tijekom dana ili u vrijeme potrebe.

To može biti za vrijeme tuširanja, dok vozite, meditirate ili kad ne radite ništa. Sjajno je to što mantre  možete izgovarati u bilo koje doba dana jer ne ometaju vaše radnje.

Pogledajte u nastavku koja mantra pristaje vašem horoskopskom znaku,  tako da se možete ponovo kretati u pravom smjeru.

 

 

 

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Ponekad ste zapovjednički nastrojeni i teško vam je dopustiti drugima  da preuzmu vodstvo. Kada nemate sve pod svojom kontrolom, ne možete se prepustiti životnom toku. I to je grozno, jer svijet bi bio tako sjajno mjesto da vi njime upravljate, zar ne?

Ponovite za mnom: Prihvaćam sve kako jest, otpuštam ono što je bilo i vjerujem u ono što bi moglo biti.

 

 

Bik (20. travanj  – 20. svibanj)

Vama nije strano ugađati sebi niti se osjećati previše lijeno da bi se osjećali motivirani. Vi ste definitivno vrijedan radnik, ali morate upaliti motor kako bi mašina radila. Kada bi se vas pitalo, vi bi postigli sve svoje ciljeve uz što manje truda. Nije li to ono što svatko želi?

Ponovite za mnom: Sve ono što je vrijedno, ne dolazi lako.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Kao veliki član višeg društva, možete imati prirodnu želju da ugodite svima na ovaj ili onaj način. No, zbog toga se ponekad možete činiti dvolični, a doduše, možda ste nevoljko to i sami već primijetili.

Ponovite za mnom: Ako nešto nije u redu, neću to učiniti, ako nije istinito, neću to izreći.

 

 

Rak (21. Lipnja – 22. srpnja)

Vi ste u kontaktu sa sobom i svojim osjećajima. To vas (i sve oko vas) može baciti u vihor nemira. To vas, također, može dovesti do osjećaja iracionalnosti i impulzivnosti, što vas dovodi do nestabilnosti.

Ponovite za mnom: Nikad ne dopuštam da moje emocije nadvladaju moju inteligenciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3