Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

Ovakav SEPTEMBAR astrolozi NE PAMTE: Vodoliju čeka LJUBAVNI RASTANAK, Blizanci u avanturi ŽIVOTA, Ovan na korak do SREĆE…

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Posao: Planeta Merkur napreduje vašim šestim poljem, tako da ćete sve više da se okrećete praktičnim stvarima, zaradi na konkretan način. Od 5. septembra morate biti aktivniji i operativniji na polju komunikacija. Novac zarađujete na polju trgovine, zanata, nekretnina. Ovnovi koji imaju svoju firmu, trebalo bi da porazgovaraju sa Bikom ili Devicom, jer ćete jedino sa njima naći jasan dogovor. Novac od 18. septembra dolazi spontano.

 

Ljubav: Vaš vladar Mars posle 11. septembra konačno kreće direktnim hodom pa ćete imati priliku da se okrenete pravim ljubavima. Posebno dobar i lep period za mlade devojke i žene. Novo poznanstvo sa osobom koja je puna duha i želje za provodom – promeniće vaš život. Ovo može biti i mlađi muškarac. Žene u braku ili vezi očekuje dobar provod sa partnerom koji ne žali novac. Muškarac Ovan mora da se okrene svojoj stalnoj partnerki jer je jedino ona osoba koja ga razume i daje mu pravu podršku.

 

Zdravlje: Fizičko telo je osetljivo, sklonost ka povredama, posebno obratiti pažnju u predelu vrata. Ne bi bilo loše da radite neke korektivne vežbe koje će vas opustiti.

 

 

Bik

Posao: Veliki priliv novca – onog momenta kada se Mars pokrene i uđe u Vodoliju u deseto polje karijere. Bik ima mnogo kvaliteta i puno je kreativan da bi dozvolio da ga neko vodi na put poslovanja koji nije dobro potkovan finansijski. Stoga će vam ceo mesec biti ispunjen kretanjem i potragom za dobrim ljudima koji žele da rade i napreduju. Novac neće biti problem zaraditi, posebno od 10. u mesecu. Saradnja sa vatrenim znakovima može da ubrza posao, dok sa vodenim kao što je Škorpion može da donese pozitivnu promenu. Ipak, vi ćete sa Vodolijom doživeti uspeh i dogovor.

 

Ljubav:  Iako su neki Bikovi u braku ili dužoj vezi, razmišljaju o avanturi. Velika mogućnost za tajnu vezu sa vodenim ili vazdušnim znakom. Slobodne žene iz ovog znaka moraju da se suoče sa svojim unutrašnjim željama i realnim stanjem. Ponekad traže previše, moćnog muškarca koji je u suštini vrlo emotivan. Mlađi muški Bik može da očekuje iznenadnu ljubav.

 

Zdravlje: Bik je priroda, pa se i vi lečite prirodnim biljem. Bikovi mogu imati problem sa stomakom, nervnim sistemom.

 

 

Blizanci

Posao: Blizanci koje ne rade imaće sreće da ih bivši gazda ponovo pozove na razgovor i tom prilikom ponudi posao, važno je da imate stav. Nije vam potrebno da se po svaku cenu vraćate odande odakle ste nekada otišli zbog nerešenih socijalnih odnosa. Imaćete dilemu, ali ipak je vaša procena prava i jedini put u istinu. Pokušajte da radite sa Škorpijom ili Jarcem od sredine meseca. Novac očekujte već u samom startu septembra meseca, a ulažite u poslove koji su povezani sa inostranstvom.

 

Ljubav: Pred vama je buran mesec na polju ljubavi i strasti. Blizanci imaju dosta problema na polju emocija koje treba da reše u ovom periodu, kako bi pustili pravu energiju ljubavi da im uđe u život. Bilo bi dobro da prihvatite udvaranje jedne uporne Device. Žene Blizanci mogu da se vežu za muškarca Ovna. Ovan ih diže i pokreće pozitivnu energiju. Oni  Blizanci koji su u braku mogu očekivati bolji emotivnini život.

 

Zdravlje: Ženama u srednjim godinama potrebno je više fitnesa, aerobnih vežbi. Ne bi bilo loše da koristite više žitarica, ovas ili raž u svom meniju. Muškarci su boljeg zdravlja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4