Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – BIK- Jesen miriše na NOVU LJUBAV…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – BIK- Jesen miriše na NOVU LJUBAV…

5. rujna 2018. 0 By Admin 1

Veliki mjesecni horoskop za Septembar 2018 – BIK

 

POSAO:
Vi polako ulazite u novu fazu, koja ce zahtjevati odredjeni vremenski period da se prilagodite , ona svakako nosi vise obaveza i odgovornosti ali to je tacno ono sto ste prizeljkivali da vam se dogodi.
Mjesec septembar za vas ce znaciti nove korake, nove odluke i neka jako korisna nova poznanstva, zato nemojte da se predomisljate u momentu kada se od vas bude ocekivalo da izrazite svoje misljenje, sve to ce imati svoj dio u zaslugama na kraju svega ovoga.

Budite takticar i dobro razmislite o svojim narednim planovima vezanim za posao, nemojte po svaku cijenu ulijetati u dogovore, jer cete imati i period kada ce vam i kamen zasijati kao zlato.. period pun izazova i novih mogucnosti je pred vama, stoga oci sirom otvorite i spremite se da donosite prave odluke…

 

LJUBAV:
Ako ste u vezi:
Bikovi koji su vec u vezi, nije bitno da li je nesto svjeze jos uvijek ili je duza veza u pitanju, trebaju da sagledaju svoju vezu sa malo realnije strane, jer partner vec pocinje da osjeca kao da je stjeran u cosak, jer vi konstantno bombardujete svojim zeljama koje iznosite kao zahtjeve i naredbe, a to niko ne zeli da trpi, vjerujte..

Posvetite partneru malo vise paznje ukoliko hocete da vam veza bude romanticna, ili naprosto uljepsaj malo to sto zelis da dobijes , da se on ne osjeca kao tvoje sredstvo da bi ti dosla do odredjenog cilja.
Niko ne voli osjecaj potlacenosti, i vrlo cesto veze u kojima se takve stvari desavaju puknu iznenada, pa dobro razmislite o svemu sto ste planirali, da li cete dobiti ili izgubiti, na vama je…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2