Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018- BLIZANCI- Između dvije vatre…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018- BLIZANCI- Između dvije vatre…

9. rujna 2018. 0 By Admin 1

Posao:

Dragi Blizanci,
U prvoj dekadi septembra Merkur, vaš vladar, pravi sekstil sa Venerom, što će vas činiti prijemčivim za dogovore. Sa sagovornicima ćete se dobro razumeti i bićete predusretljivi. Merkur će 6. septembra ući u znak Device, što će vam omogućiti da se udubite u sve što zahteva smisao za detalje i analizu. Najviše vremena ćete provoditi u kalkulacijama i rešavanju administrativnih obaveza. Merkur će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Imaćete korisne uvide u mnogo toga što niste ranije jasno sagledali i primetićete gde ste napravili propuste, tako da ćete imati dovoljno vremena da to ispravite. Otkrićete i kako na nadmudrite konkurenciju. To će vam doneti stabilniju finansijsku situaciju jer ćete uspeti da naplatite zaostala potraživanja. U isto vreme Sunce će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Ako se bavite privatnim poslom može vam se dogoditi da načinite grešku koja će vas koštati novčano. Moguća je i nenajavljena poseta inspekcije. Sa nadređenim osoba ćete nailaziti na nesuglasice i nekorektne postupke sa njihove strane.

Druga dekada septembra donosi sekstil Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Bićete u mogućnosti da poboljšate kvalitet ali i naplatu vaših usluga. Sunce i Jupiter će praviti trigon sa Plutonom. Okolnosti će biti izuzetno povoljne da uvećate svoje finansije jer će vam stići dobit od ranijih investicija, a iskoristićete i sve raspoložive mogućnosti da privučete više klijenata koji će kupovati vaše proizvode i usluge.Pri tome opet pripazite prilikom rukovanja novcem i izbegavajte velike i nepotrebne investicije, posebno rasipnost. U trećoj dekadi septembra ćete imati koristi od kreativih projekata, oblasti zabave, kao i ako radite u prosveti ili oblastima namenjenih deci i proizvodima za decu.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da započnu novi posao u oblastima prosvete, zabave i administracije. Obratite pažnju da to bude obavezno pod ugovorom, kako ne biste bili obmanuti.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Imaćete ideja kako da zabavite voljenu osobu i kako da unesete nove zanimljivosti u vašu vezu. Prošlo je dosta vremena od kako se niste bavili zajedničkim interesovanjima. Ustanovićete kako postoji još mnogo toga što možete da istražujete i u čemu možete zajedno da uživate. Vaš partner će biti otvoreniji na razgovore o raznim temama, što će vam prijati.

Drugu polovinu septembra iskoristićete da se više krećete, da idetze na izlete i da iskoristite lepo vreme dok traje da obiđete neka mesta u okolini gde retko odlazite. To će vam omogućiti da se zajedno opustite, da jedno drugom posvetite više vremena i da se zbližite. jedinu smetnju vam može predstavljati finansijska strana ali ćete to uspeti da rešite.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2