ISTINE I LAŽI u Zodijaku: Mnogi pogrešno shvaćaju Ovna i Škorpiona – Evo zašto!

ISTINE I LAŽI u Zodijaku: Mnogi pogrešno shvaćaju Ovna i Škorpiona – Evo zašto!

10. rujna 2018. 0 By Admin 1

Strijelac

Mit: Spreman za avanturu i zabavu 24/7

Optimistička i avanturistička osobnost Strijelaca donijela im je reputaciju ljudi koji su uvijek raspoloženi za zabave, okupljanja, izlaske i razne avanture. Ali oni također mogu i odbiti poziv za avanturu. Ako nikada niste primijetili Strijelca u lošem raspoloženju, to je samo zato što oni imaju nevjerojatno sposobnost da se zamaskiraju.

 

Istina: Skrivaju negativne osjećaje i nezadovoljstvo

Budući da Strijelci nastoje imati pozitivan život cijelo vrijeme unatoč znanju da je to teško, oni često prikrivaju negativne osjećaje. Usprkos njihovom optimističnom pristupu prema životu, loša vremena moraju se dogoditi. Osim ako ste im vrlo bliski, oni će odbiti pokazati svoje istinske osjećaje i djelovati će pozitivno.

 

 

Jarac

Mit: Praktičan i dosadan

Ovi pojedinci obično djeluju ozbiljno većinu svog vremena, što se ponekad doživljava kao dosadno. Vole zadržati svoje stvari praktičnima i ne žele mnogo improvizirati. Ali to ne znači da su dosadni i da se ne mogu se zabaviti. Kad im date prave prilike, shvatit ćete kako su zapravo zabavni.

 

Istina: Marljivi i zabavni pojedinci

Jarac je marljiv i ima um usmjeren na cilj. Razmišljaju dugoročno i čine sve kako bi se što više približili svom cilju. A ako niste vidjeli zabavnu stranu Jarca, ništa ne znate o njihovom mentalitetu.

 

 

Vodenjak

Mit: Ima kameno srce i ne zna ništa o emocijama

Vodenjacima je ponekad teško povezati se s nečim ili s nekim i ostavljaju dojam neemotivnih bića. Zbog toga se široko vjeruje da su njihova srca izrađena od kamena i da su nesposobni doživjeti emocije. Moguće je da njihove emocije nije lako verbalizirati, no oni su nevjerojatno duboki mislioci i u potpunosti su sposobni iskusiti emocije na najfinijoj razini.

 

Istina: Ljubazni i emotivni pojedinci i duboki mislioci

Ako se nikad niste približili Vodenjaku, nemate pojma koliko oni mogu biti dragi i brižni ljudi. Vrlo pažljivo odabiru društvo, jer ovi duboki mislioci propituju sve prije nego što se osjete slobodno. Kao zračni znak često žive u glavi i mogu biti tihi.

 

 

Riba

Mit: Luda osobnost

Ribe imaju nevjerojatno ludu osobnost; tako kaže mit. Oni donose odluke kao nitko drugi i žive svoj život svoj način. To se često pogrešno shvaća pa su Ribe označene kao ludi ljudi. Prava istina je da djeluju na drugačijim frekvencijama od svih ostalih i vide svijet drugačije.

 

Istina: Eskapisti koji će učiniti sve kako bi izbjegli negativne vibracije

Iako su praktične po prirodi, Ribe uvijek zadržavaju nadu. Ovi sanjari više vole pobjeći od ovog svijeta i živjeti u oblacima, pogotovo kada postoji negativna energija koju Ribe tako očajnički pokušavaju izbjeći. Umjesto suočavanja s negativnom energijom i okrutnošću stvarnog svijeta, jednostavno odlaze u svoj svijet mašte i ostaju tamo neko vrijeme.

Stranice: 1 2 3