MESEČEV HOROSKOP do 2. oktobra: Ova dva znaka čeka SREĆA U LJUBAVI, a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

MESEČEV HOROSKOP do 2. oktobra: Ova dva znaka čeka SREĆA U LJUBAVI, a evo šta očekuje TVOJ znak Zodijaka!

12. rujna 2018. 0 By Admin 1

Mesečev horoskop otkriva ko će imati sreće u ljubavi, a koga čeka veliki uspeh uz puno truda i dobre odluke! Evo šta nam donose 4 moćne Mesečeve faze…

 

Mlad mesec u Devici, 9. septembra, povezuje nas sa svim praktičnim stavrima, delotvorno i uzemljeno. Devica i Jarac nadahnuto pronalaze nove mogućnosti kako bi učvrstili osećaj da se sve u životu odvija uredno i po planu.

 

Blizancima i VagiStrelcu i Ovnu posebno će zadovoljstvo doneti čišćenje i pospremanje, sistematski pregled lekara, tretmani lepote…

 

Lav i Vodolija uz malo će truda dovesti u red svoje finansije i pronaći će načine za štednju. Bik i Ribe započinju srećnije razdoblje ljubavne veze. Raku i Škorpiji uspeh u svemu što rade donose pažljivo prikupljanje informacija, pomna analiza detalja i društvene mreže.

 

Svaki pun Mesec je trenutak u kojem jasno vidimo gde smo trenutno sa svojim planovima. To je vrhunac naših napora i trenutak uspeha onde gde smo se stvarno potrudili. Pun Mesec u Ovnu, 25. septembra, posebno je snažan. Dobivamo injekciju energije kojom ćemo izvući maksimum iz svega što radimo i napraviti, prema potrebi, promene da bi uspeh bio potpun.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2