Venera u Škorpiji doneće im SREĆU na svim poljima… Ova tri znaka očekuje FANTASTIČAN vikend!

Venera u Škorpiji doneće im SREĆU na svim poljima… Ova tri znaka očekuje FANTASTIČAN vikend!

13. rujna 2018. 0 By Admin 1

LAV

Osobe koje su rodjene u ovom znaku, polako mogu da se pripreme na velike promjene koje ce poceti da se desavaju, nekako ste se bili previse povukli u sebe, i prepustili ste sve slucaju, sto nikako nije vasa osobina. Naime, pod uticajem Venere, dobicete energiju koja ce u vama napokon probuditi potreban revolt a upravo on ce vas pokrenuti i vratiti dinamiku u vas zivot.

Po prirodi ste energicni i vise vam odgovara da imate puno obaveza, tako ste kao na svom terenu i odlicno se snalazite dok je taj tempo u pitanju, medjutim ono sto je vasa slaba tacka su nagle promjene. potrebno vam je vrijeme da se prilagodite i to vas totalno poremti.

Zato se sada spremite psihicki da odreagujete na vrijeme, jer bi vas ova promjena koja vam se sprema trebala vratiti u igru, i postaviti na pravo mjesto. Vikend koji nam se priblizava za vas bi mogao znaciti, pomirenje, zblizavanje sa onim koga jako zelite, a to bi na opet sasvim drugi nacin znacilo ostvarenje velike zelje..

 

ŠKORPIJA

Vi se trenutno nalazite u zavrsnoj fazi sredjivanja unutrasnjih emocija i najdubljih osjecanja, jer ste sami sebe bili doveli u stanje da ste bili previse zbunjeni i u jednom momentu ste shvatili da ne znate ni sami sta zelite i sta ocekujete..
Dobra vijest je to da ste to uradili na vrijeme, tacno u pravom momentu, i sada kada vam se priblizava sansa da se pokazete u pravom svijetlu i na najpozeljniji nacin upotpunite to mjesto kraj vaseg srca, imacete dovoljno i vremena i prostora za to..

Vas ovaj vikend ocekuje jako zanimljiv razgovor, poziv za izlazak od strane nekog ko vam se uvijek dopadao, ali nekako nikada niste mogli da zamislite da bi vas pozelio na takav nacin na koji vas sada zeli i posmatra vec neko vrijeme…Ovo ce vam jako podici samopouzdanje i misljenje o sebi,i to je tacno ono sto vam je nedostajalo.
Prihvatite ponudu za kafu, mozda se jako pozitivno iznenadite onim sto ce imati da vam predstavi i ponudi da bi vas zainteresovao, tako da cete u startu biti korak ispred a da on to i ne zna….

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2