NJOJ NIKO NE MOŽE DA ODOLI! Horoskopski znak s NEODOLJIVIM šarmom i najljepšim OSMIJEHOM

NJOJ NIKO NE MOŽE DA ODOLI! Horoskopski znak s NEODOLJIVIM šarmom i najljepšim OSMIJEHOM

14. rujna 2018. 0 By Admin 1

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njihov neodoljiv osmijeh i šarm. Nikad ne zaboravite da su apsolutno šarmantni i nasmijani sa svima, te da ako želite nešto više s njima, morate se svojski potruditi. Dakle, to što su vam se nasmijali, ne znači da će biti vaši…

 

Autor: horoskopius.com

Venera, božica ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njezin položaj u znaku, kućama i njezini aspekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav.

 

Vaga!

Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena Vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, Vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tijela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svježim cvijećem. Ona uživa kada je voljena i bit će potpuno posvećena svom izabraniku. Iako Vage djeluju smireno i pribrano, one mogu biti vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena Vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovdje nema igara, jer to ne bi bilo fer!

 

Da je kralj Solomon bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga utjelovljuje pravičnost, pravdu i ravnotežu. Iznimno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Karizmatične su, zanosne i mogu vrlo lako osvojiti ljude oko sebe. U ženi Vagi se utjelovljuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvijek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamjerne savjete za svoje pogreške, ali samo ako umijete logično da joj ih ukažete

 

Žena Vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svijet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvijek vidjeti i drugu stranu. Njezina racionalnost i hladna logika savršeno su spremni sagledati problem iz svih kutova i da se uvijek stave u poziciju drugih.

 

Zato drugima može djelovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve kutove i mogu se staviti u svačiju poziciju. Malo se kojem drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će im dati savjet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s Blizancima i Vodenjacima.

 

 

Muškarac Vaga u ljubavi

Vaga muškarac je netko tko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Također, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac Vaga želi zadovoljiti i da njega zadovolje. Željan je zavođenja. Šarmantan je. Ne možete mu odoljeti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte totalnu romansu, krevet posut laticama crvenih ruža, upaljene mirisne svijeće po čitavoj sobi. Muškarac Vaga osjeća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i dat će sve od sebe da to potraje.

 

On cijeni i njeguje stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristran i iskren, muškarac Vaga uvijek će se truditi da riječima ne povrijedi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbjegavat će konflikte i provoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvijek u stanju vidjeti obje strane argumenta, baš kao i žena Vaga. Ponekad se bori s neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga spriječiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobrat će mnoge uzdahe i poglede, gdje god da se nađu.

 

Cilj romantičnog muškarca Vage je zadovoljiti svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva prije svojih, što ga čini idealnim partnerom. Onaj tko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu s Blizancima, Vodenjakom, Strijelcem i Lavom.

 

 

Savjet

Vage su vrlo romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u Vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspješnog partnera. Još jedan savjet: Vage nikako ne toleriraju agresivnost ili tenziju. Prije će sjediti i šutjeti nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tijekom prvog sastanka.

 

Kako zavesti muškarca Vagu

Ukoliko želite zavesti muškarca Vagu, morate biti spremni zadovoljiti njegove romantične apetite, bilo da je u pitanju večera ili kulturni događaj. Ukoliko ste izvan tokova, nemojte ni pokušavati. Istina je: Vage cijene sve što je lijepo. Rijetki su muškarci Vage koji će biti s nekim tko ih fizički ne privlači.

Još jedan savjet: ako želite zavesti muškarca Vagu morate pokazati naklonost i poštovanje prema ljudima koji su njemu bitni. Vaši izgledi su mnogo bolji kada su njegovi prijatelji i obitelj na vašoj strani.

Neka razgovor teče lagano, nježno, s komplimentima. Provedite sate pričajući s njim, jer on želi pričati s vama o svemu. Također, priznajte kada niste u pravu, tako da on zna sa sigurnošću da ste fer i da ne igrate igre. Očekujte vezu, ne samo provod. Muškarac Vaga želi ljubav i brak, tako da ako mu kažete da želite isto, vrlo brzo će njegove ruke biti oko vašeg struka i neće vas puštati! To zaista jeste romantično!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2