Ljubavni horoskop do 30. septembra 2018. godine: Vodoliju čeka NOVA LJUBAV, a Lava VELIKI IZAZOV

Ljubavni horoskop do 30. septembra 2018. godine: Vodoliju čeka NOVA LJUBAV, a Lava VELIKI IZAZOV

15. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Svakog dana sve više shvatate da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim darom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kada će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo.

 

 

Bik

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom da vratite ljubavnu vezu u ravnotežu. Možda ćete biti pomalo nervozni i melanholični, ali ne tugujte zbog romantičnih problema jer će brzo proći, onako kako su i došli.

 

 

Blizanci

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi morati oko njega da se angažujete. To će vam oduzeti puno vremena i energije, ali ne odustajte. Uspećete da se rešite briga. Sa voljenom osobom vas očekuje dobar period.

 

 

Rak

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a to se posebno odnosi na mlade. Ipak, nedostatak hrabrosti vam kvari snove. Imaćete puno obaveza u domu, a to može oduzeti vreme koje ste planirali da provedete sa partnerom. Ne zapostavljajte ljubav!

 

 

Lav

Šta god vi da preduzmete, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verujete da dolaze bolji dani. Ne dozvolite da vas ugrožavaju toksični komentari okruženja.

 

 

Devica

Ne tugujte, na neke stvari ne možete da utičete. Ako ste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav jeste.

 

Kada ljubav promeni sudbinu

Prestanite sve da kontrolišete i analizirate, opustite se i na taj način pokrite nedostatke u ljubavnoj vezi.

 

Vaga

Očekuju vas dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati sa novim licima. Usamljene duše će lako pronaći društvo. Budite otvoreni prema svima i pokažite sebe u pravom svetlu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2