Ovaj VIKEND SUNCE ulazi u znak VAGE! Strijelac, Jarac i Bik doživjeće VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE

Ovaj VIKEND SUNCE ulazi u znak VAGE! Strijelac, Jarac i Bik doživjeće VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE

20. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ulazak Sunca u znak Vage ovaj vikend, donijeće određene promjene. Neko će biti na prekretnici, neki znakovi će biti pred važnim odlukama a ova tri znaka biće očekuje pravi urnebes…

 

 

Jarac

Ono sto je zaista zanimljivo u vasem slucaju je to da ste u zadnje vrijeme dosta zamisljeni i odsutni jer vas sve vise okupira osjecaj ne pripadanja, zovu vas daljine i sve jace ih cujete ali sve to uopste ne mora da bude negativno, to je vas zivot koji se polako usmjerava i oblikuje u ono pravo i iskreno postojanje. Sve vise shvatate svoju svrhu i mirniji i stalozeniji ste nego prije.

 

Sta se to desava, da li vam je zaista potrebna promjena? Najvaznije je da slusate sebe i onog momenta kada vas obuzme pozitivna energija koja ce da struji cijelim vasim tijelom, znacete da ste uradili pravu stvar ili da ste na pravom putu. Ovaj vikend cete imati jako interesantnu ponudu, koja ce u potpunosti zahtjevati vase angazovanje, ali ce vam se dopasti ideja o svemu tome, prepustite se svom instiktu, on ce znati sta treba da uradite. Pravite polako prve sigurne korake ka svom uspjehu.

 

Strijelac

Pred vama je jako uzbudljiv vikend, ako ste u fazi zblizavanja sa nekim, narocito cete biti obasuti paznjom sto ce na neki nacin i vas iznenaditi. Polako isplivava vasa sigurnost i svjesnost svojih kvaliteta, ali Vaga u vama budi onu njezniju verziju Vas koja vam vise odgovara.
Partner ili simpatija ce osjecati konstantnu potrebu da bude sa vama, pa cete imati priliku da stvari postavite onako kako vama odgovara odmah u startu. Mnogo flerta, zanimljivih pogleda, i ljubavi lebdi oko vas a sada ce odjednom da vam se pocne desavati vasa ljubavna prica samo ako se vi odlucite da prihvatite igru.

 

Ulazite u period gdje cete zraciti harizmom, unutrasnjom ljepotom koja ljude privlaci k vama i na taj nacin cete napraviti sebi jako prijatno okruzenje koje vam u potpunosti odgovara. Osigurajte sebi ono sto vam najvise nedostaje jer ovaj vikend ce biti u znaku srecnih okolnosti za vas.

 

 

nastavak  na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2