Astrološki uticaj RAVNODNEVNICE će ove jeseni biti DVOSTRUKO JAČI: Evo šta donosi MOĆNA ENERGIJA VAGE

Astrološki uticaj RAVNODNEVNICE će ove jeseni biti DVOSTRUKO JAČI: Evo šta donosi MOĆNA ENERGIJA VAGE

21. Septembra 2018. Off By Dajana

Sa novim godišnjim dobom stiže i nova energija – iskoristite je za najjače promene.

 

 

Druga godišnja ravnodnevica dogodiće se u nedelju (25. septembar 2018.godine) čime će započeti jesen na severnoj polulopti. U astronomiji, ravnodnevica je pojam koji označava trenutak kada Sunce preseca nebeski ekvator.

 

Sa astrološkog aspekta, ravnodnevica je značajna prekretnica koja označava sredinu astrološke godine. Tačnije, tada se Sunce nalazi na polovini svog puta kroz 12 različitih konstelacija.

 

Sunčev ulazak u znak Vage znači da je vreme za harmoniju. Trebalo bi da se okrenete ka drugim ljudima i razmislite na koji način da ostvarite zdrav odnos sa partnerima i prijateljima. Energija Vage se sastoji od balansa između sopstvenih želja i potreba i uzimanja u obzir šta je to što je potrebno drugima. Sada ćete takav balans i vi uspeti da ostvarite, i to na svim životnim poljima.

 

Uticaj jesenje ravnodnevice će ove godine biti naročito jak zbog asteroida Chiron koji je u astrologiji poznat kao isceljiteljski. Chiron je posebno aktivan u ovo doba godine što znači da je trenutak idealan da iscelite svoju dušu i telo.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2