RAK, ŠKORPIJA, RIBE- OVA tri znaka očekuje VELIKA SREĆA u LJUBAVI do kraja MESECA

RAK, ŠKORPIJA, RIBE- OVA tri znaka očekuje VELIKA SREĆA u LJUBAVI do kraja MESECA

21. rujna 2018. 0 By Admin 1

Maj je mesec koji je samim početkom donio puno promena. Što loših, toliko i dobrih ali najviše lepih stvari do kraja meseca obradovaće osobe rođene u znaku Raka, Škorpije i Riba.

 

RAK

Osobe rođene u znaku Raka maj je započeo mirno manje više,doneo je nekih novina koje se sada polako smiruju i život ide dalje. ONi koji su u u vezama do kraja meseca će provesti u planiranju zajedničkog života. Biće to prelep period spoznavanja istinske ljubavi i sreće. Uživaćete pažnju i očekuje vas krajem meseca jedan divna poklon.

Pripadnici ovog znaka koji su još uvek slobodni do kraja meseca mogu očekivati jedno prelepo iznenađenje. Na jednom događaju ili preko prijatelja će upoznati jednu divnu osobu koja će ih naterati da drugačije gledaju na svet.

 

Mogli biste se zaljubiti tokom aprila kao nikada u životu. Vaše srce je nežno i željno ljubavi a ta osoba je upravo ono što vam je potrebno da bi pronašli istinku sreću. Ako ste i bili povređeni ona je upravo lek za vaše srce, ona će vam pokazati da možete zaista ponovo da volite i da se ne bojite da otvorite svoje srce ponovo.

Pred vama je divan period, iskoristite ga najbolje što umete.

VELIKA SREĆA

 

ŠKORPIJA

 

Drage Škorpije, za vas će period do kraja meseca doneti mnoge promene. Pored mogućnosti za novi posao koji biste mogli početi raditi u drugoj polovini meseca, vas očekuje iznenađenja i na ljubavnom planu.

Ukoliko ste u vezi možete očekivati veridbu ili trudnoću. U svakom slučaju biće to lepe vesti za vas i vašeg partnera. Period koji dolazi doneće vam mnogo lepih trenutaka.

 

Ako ste još uvek sami u vašem životu pojaviće se jedna osoba koja će vam pomeriti svet. Sredina meseca doneće vam lepa poznanstva ali kraj meseca začiniće susret sa jednom osobom u koju biste se mogli zaljubiti ludački.

Strastveni ste po prirodi a ova osoba će upravo u vaš svet uneti radost i veliku strast. Pred vama je period koje ste dugo čekali, iskoristite ga najbolje što umete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2