OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

OKTOBAR DONOSI VELIKU POMETNJU: Ovna MUČE emocije, Bik se prepušta FLERTU, Škorpija se vraća u PROŠLOST, Vaga mora da ZGRABI SREĆU…

23. rujna 2018. 0 By Admin 1

Listopad kreće s Marsom na južnom čvoru u Vodenjaku, u kvadratu s Uranom iz Bika i trigonom sa Suncem i Merkurom iz Vage, što znači da će s jedne strane biti dosta destruktivnih i zategnutih situacija, a s druge strane, Sunce je u aspektu s Marsom što daje muške atribute, hrabrost, odlučnost pa će se sada raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena.

 

 

Akcije i želje mogu biti neusklađene s društvenim standardima, neke stvari se mogu raditi pogrešno ili se možemo naći na pogrešnom mjestu. Sukobljavanje je naglašeno, oponašanje drugih osoba, upijanje bijesa i ispoljavanje frustracija.

S druge strane, Sunce u aspektu s Marsom daje muške atribute, hrabrost, odlučnost pa iako Vage odugovlače s odlukama, sada će raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena pa se preporučuje da se pokrenete i bavite sportom.

Venera, Boginja ljubavi i blagostanja može nam donijeti neke stare tokove, kako u ljubavi tako i u partnerstvima i poznanstvima pa se spremite na staro – novu budućnost i buđenje uspavanih emocija.

U jednom periodu Venera će biti u kvadratu s Marsom iz Vodenjaka pa nam taj aspekt može donijeti emotivne probleme sa suprotnim spolom ili neko iskorištavanje, a mogući su i konflikti poslovnih partnera. Neobuzdana strast može donijeti grubo ponašanje prema ženama i donijeti mnoge štete i poniženja.

Mlad Mjesec se događa 09.10. u Vagi. Pun Mjesec će biti 25.10. u Ovnu.

 

 

Prognoza za LISTOPAD po znakovima

 

 

OVAN

Kod vas je naglašen cijeli mjesec kroz profesionalno angažiranje, pregovori koji daju odličan ishod. Trebate biti spremni i organizirani, posebno oni Ovnovi koji se bave većim poslovima. Sada je pravo vrijeme da zgrabite svoje prilike. Držite se svojih poslova i planova da ne bi došlo do konflikta s kolegama i nadređenima. Sada je vrlo dobar period za financijske transakcije i povoljno vrijeme za ulaganje u poslove vezane uz nekretnine.

 

Emotivno, vi sada želite transformirati svoj brak ili vezu i uvesti neke nove promjene za sebe i partnera. Sada je idealan period ako imate problema s partnerom da pričate i da ih razriješite. Slobodni Ovnovi sada bez bojazni mogu napraviti prvi korak. Samo polako s emocijama i nemojte biti previše opsjednuti, već dozvolite partneru da malo i diše.

Opustite se, izgladite odnose s prijateljima i bliskim osobama, oprostite i pričajte i osjećati će te jako lijepo i sretno.

 

 

BIK

Vaša vladarica Venera će biti u polju partnera pa vam može uz pomoć Marsa pokrenuti natjecateljski duh s kolegama, što vas može učiniti vrlo uspješnim. Ako imate od ranije neko neslaganje, sada je vrlo povoljno da se ti odnosi uz pomoć Venere stave u harmoniju i da se lijepo organiziraju i razriješe problemi. Ovo je dobar mjesec za vas jer jednostavno dobivate informacije koje su vam potrebne za uspjeh pa se nemojte ulijeniti već dajte sve od sebe i uspjeh neće izostati.

 

Emotivno, dosta aktivan mjesec pa će osobe koje imaju brak ili vezu trebati ipak uložiti dosta napora da izbejgnu neslaganja i još dublji nesklad i svađe. Sada vas i najmanja sitnica nervira jer je Uran u vašem znaku i vi ste kratkih živaca. Slobodni Bikovi sada imaju puno druženja, neobaveznog flerta i neće lako pokloniti svoje srce bilo kome. Sada je potrebna transformacija i promjena rutine kako bi nešto krenulo pozitivnijim tokom. Intuicija je izražena pa je i poslušajte.

Više spavajte, vježbajte i ako vam je potrebna dijeta – pridržavajte je se.

 

 

BLIZANCI

Za sve zaposlene se sada stvaraju lijepe mogućnosti i okolnosti vas navode na velike uspjehe, a posebno ako imate veze sa javnošću i nekom vrstom prodaje. Pojedine Vage mogu imati učestala putovanja kako unutar zemlje tako i u inozemstvo. Nova poznanstva se stvaraju. Neka bitna prijateljstva sada se sklapaju, i to ona koja vam puno znače za budućnost. Nezaposleni Blizanci imaju mogućnosti da se zaposle, ali to nije posao koji vi očekujete pa se preporučuje da krenete s tim nekim bilo malim ili sezonskim poslom i preko toga slijedi bolji jer su baš ta poznanstva bitna, ona će odigrati ulogu za vaš posao.

 

Emotivno, svi vi koji ste u vezi ili braku, ne bi trebali imate problema, jedino ako vas vaš partner ne poznaje dobro i ne zna što vi volite i što ne pa u tome može biti nesklad. To je jednostavno riješiti, samo mu recite. Svi imate odličan mjesec pa neki slobodni mogu ući u novu vezu ili neko poznanstvo, produbiti je u nešto lijepo i kvalitetno. Opušteno uživajte sa svojim partnerom u ljubavi.

Vi se možete razboljeti od emotivnog tereta pa budite opušteniji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4